Една от групите - институции в британския рок, идва в София на 18 октомври, ден след старта на световното им турне от Букурещ. Чуйте ги в аванс с концертно изпълнение от благотворителен гиг в Небуърт, 1990 г.

Концертът им у нас в зала 1 на НДК е в рамките на фестивала "Мюзик джем" и е организиран от "София мюзик ентърпрайзис". (Дали дотогава Фънки ще е все още в Къщата на "ВИП брадър-4"?)

Rockin' All Over The World всъщност е парче на Джон Фогърти от "Крийдънс...", което дава заглавие на 10-ия им албум от 1977 г. Междувременно в края на месеца излиза документалният филм Hello Quo!, който описва тяхната близо половинвековна история - със 128 млн. продадени албума, рекордните 108 участия в тв класацията Top of the Pops, два ордена на Британската империя (OBE) и повече от 60 световни хита. Лентата се съсредоточава върху изпълнителите от оригиналния състав: Франсис Роси, Рик Парфит, Алън Ланкастър и Джон Коглан, известни сред феновете като "шеметната четворка".

Премиерата е броени дни след гастрола им у нас - на 22 октомври на лондонския "Лестър скуеър". За големия екран филмът е в 3D формат, а продажбата му на DVD и Blu-ray започва на Острова започва от 29 октомври.