Екранизацията по едноименния фентъзи роман на Нийл Геймън и покойния Тери Пратчет е най-очакваната тв поредица на 2019 г. Вижте първите кадри с ангела и демона на Майкъл Шийн и Дейвид Тенант

Дейвид Тенант (най-добрият Доктор Ху) и Майкъл Шийн (Тони Блеър в "Кралицата", Аро в сагата "Здрач") са демонът Кроули и ангела Азирафел в серийния филм по "Добри поличбиПравите и акуратни предсказания на Агнес Нътър, вещица" (1990)".

Екранизацията на фентъзи романа от покойния Тери Пратчет и Нийл Геймън, който е изпълнителен продуцент на проекта, вече втора година е сред най-очакваните тв сериали

Режисьор е шотландецът Дъглас Маккинън, снимал сериали като "Доктор Ху" и "Друговремец", както и ретро епизода на "Шерлок" - "Кошмарната булка".

В актьорския състав са още звезди като Миранда Ричардсън (сериала "Злостър, черното влечуго"), сър Дерек Джейкъби като Метатрон, Мирей Енос ("Z-та Световна война"), която е Война, един от четиримата конници на Апокалипсиса, и Джон Хам (сериала "Момчетата от Медисън авеню") в ролята на архангел Гавраил.