Отговора намираме в новия трейлър на научнофантастичния хорър трилър Life (Признак на живот), по кината от този петък

Сценаристите на кинохита "Дедпул" ни представят "ужасяващ трилър" с научнофантастичен сюжет - Life, с българско заглавие "Признак на живот".

Можем да го класифицираме като още един филм за извънземен разум, който застрашава Земята - или като поредния филм (след "Гравитация"), който разрушава зрелищно Международната космическа станция. Сравненията са най-вече с "Пришълецът", който се завръща в още една предистория по-късно тази година.

В главните роли в "Признак на живот" са Джейк Джиленхол, звездата от "Дедпул" Райън Рейнолдс, Ребека Фъргюсън, белоруската актриса Олга Диховична и японецът от "Проектът "Съншайн" и сериала "Последният кораб" Хироюки Санада.

Режисира шведът от чилийски произход Даниел Еспиноза, завършил кинообразованието си в Дания.

Сюжетът: Екипажът на Международната космическа станция улавя успешно космическа сонда, която се връща с проби от Марс. Задачата им е да проучат първото доказателство за съществуването на извънземен живот.

Организмът обаче се оказва интелигентен и нараства стремително. Космонавтите са изправени пред нова задача - да го ликвидират, преди да достигне Земята, след като преди милиони години е изтребил живота на Червената планета...

"Признак на живот" е премиерно в кината у нас от този петък, 24 март.