"Костенурките нинджа-2: На светло", по кината от тази седмица, показва и как са мутирали двама от любимите ни злодеи

След успеха на филма за зелените мутанти от 2014 г. Майкъл Бей отново продуцира, а Дейв Грийн (фантастиката "Земя до Еко") е режисьор на продължението, което се опира както на оригиналните комикси, така и на анимационната версия от 80-те.

Видео: Песента на костенурките нинджа

Феновете й ще бъдат особено доволни от присъствието на двама познати злодеи: глигана Бибоп (Гари Антъни Уилямс) и носорога Рокстеди (звездата от WWE Стивън Фарели - Шеймъс). Двамата трябвало да се появят още в първия пълнометражен филм през 1991-ва, но отпаднали от сценария.

Сега ставаме свидетели как двамата глуповати привърженици на суперзлодея Шрьодер, избягал от затвора, биват превърнати в мутанти от лудия учен Бакстър Стокам (Тайлър Пери) в рамките на пъкления план за превземане на света...

Те се превръщат в зверове с помощта на мистериозна лилава субстанция. Дали обратното може да се случи на костенурките и имат ли шанс мутиралите земноводни да заживеят като хора?

Меган Фокс посреща премиерата на филма бременна с трето дете от съпруга си Брайън Остин Грийн, с когото уж бяха в развод... Актрисата се завръща като репортерката Ейприл О'Нийл, заедно с Уил Арнет и Уилям Фикнър, към които се присъединява звездата от сериала "Стрелата" Стивън Амел в ролята на гаджето й Кейси Джоунс.

Костенурките се подготвят да обезвредят Шрьодер и новата му банда, но се оказват лице в лице с по-голямо зло - всеизвестния Кранг.

Рафаело, Микеланджело, Донатело и Леонардо отново се оказват единствената надежда за спасяване на града си - този път от извънземни роботи...

"Костенурките нинджа: На светло" е по кината на 3D от 3 юни, но предпремиерно може да го гледате още в Деня на детето, 1-ви. Имайте предвид, че оригиналното заглавие Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows съвпада с името на видеоиграта от 2013 г.

Припомнете си и първия трейлър, който също изобилстваше от екшън сцени: