Този път рапърът не пее за "чичо Бен Франклин", а за опазването на околната среда.

Вулгарните елементи не отсъстват, но Криско е смекчил тона, защото преди всичко "Няма к'во да стане" е романтично парче. Музиката, текстът и аранжиментът са на Криско, а клипът, гледан близо милион и половина пъти в YouTube, е дело на Васил Стефанов.

Баладата е написана за конкурса "Зелена песен на България" (ZelenataPesen.bg), чийто финал бе на 7 декември.

Специално за края на музикалното състезание сцената на зала 1 в НДК се превърна в жива борова гора с истински дръвчета, които след това ще бъдат засадени в дворовете на детски градини и училища в страната.

На концерта (по bTV на 8 декември от 20 ч.) прозвучаха песните на Графа, Михаела Филева, Били Хлапето и Дивна, Криско, "Революция Z", Der Hunds и Рут Колева, създадени специално за конкурса за нова българска музика на радиостанциите N-JOY, Z-Rock, Jazz FM и оперативна програма "Околна среда 2007-2013", а на финала всички изпълниха сборното парче "Зелената песен", написано от Дони.

Освен статуетката за "Зелената песен на България", връчена от министърката на околната среда и водите Искра Михайлова, приза за най-добър видеоклип отиде при "Революция Z", а Der Hunds с парчето им "Дива птица" бяха отличени за текста на фронтмена им Борислав Мудолов.