Преценете сами от неговия нов концертен филм, заснет това лято в края на турнето му, обиколило европейските стадиони

Догодина той навършва 40, а имаме чувството, че е на сцена цяла вечност - от 1990-а, когато, едва 16-годишен, се присъединява към бойгрупата "Тейк дат". Предишната му концертна обиколка беше през 2006 г., а оттогава насам Роби улегна, ожени се за актрисата от турски произход Ейда Фийлд и стана баща.

Новото му турне Take The Crown бе филмирано в естонската столица Талин на 20 август - датата, на която бившата съветска република празнува Деня на независимостта. "Robbie Williams - Live in Tallinn" е заснет пред 70-хилядна публика на уникална открита сцена с историческо значение, разположена в живописна част по крайбрежието на града, а режисьори са Ръсел Томас и Питър Рибайн.

Излъчването на документалния филм в кината "Арена" у нас е на 12 и 14 септември, от 20 ч. Двучасовото шоу включва някои от най-големите хитове на британската звезда като Millennium, Let Me Entertain You, Angels, Feel, Bodies.

Началото бе на 14 юни пред 65 хил. фенове на стадион "Авива" в Дъблин. Оттам е и този клип с подгряващия концертите Оли Мърс, който замества на сцената Кайли Миноуг в дуета й с Роби Уилямс Kids.