В постановката на Народния театър "Иван Вазов" участват Иван Юруков от сериала "Столичани в повече", Нона Йотова и Дарин Ангелов. На "Аполония 2013" в Созопол: 4 септември, 18,30 ч., читалище "Отец Паисий"

Пиесата от Тенеси Уилямс е поставена от режисьорката Елена Панайотова по българския превод на Кръстан Дянков. Сценографията е на Анна Кирилова, а композитор е Асен Аврамов.

Сюжетът: млад мъж на име Лот (Дарин Ангелов), болен от туберкулоза, който е женен отскоро за по-възрастната от него Мъртъл (Нона Йотова). Тя живее в свой измислен свят.

Двойката решева да прекара своя меден месец в ранчото на семейството на Лот. Там ги очаква полубратът на Лот - Пилето (Иван Юруков).

Иван Юруков, Нона Йотова и Дарин Ангелов успяват да пренесат "южняшката готика" на Тенеси Уилямс в нашето забързаното всекидневие и повърхностни взаимоотношения. Но няма да ти разказваме какво се случва в ранчото.

"Царството земно" се играе на Камерната сцена в Народния театър "Иван Вазов". Припомняме, че Иван Юруков имаше номинация за наградите "Икар 2013" с главната си роля в друга постановка там - "Лов на диви патици".