В този нецензуриран трейлър комикът се присъединява към 15-годишната тогава Клоуи Грейс Морец и други млади актьори с дълги имена от първия Kick-Ass - Арън Тейлър-Джонсън и Кристофър Минц-Плас

Режисьорът на "Шут в г*за" (2010) Матю Вон този път е продуцент, а Кери е в ролята на полковник с името на американския национален флаг - Stars and Stripes / Звезди и райета, за да ни припомни превъплъщението си от "Маската".

Филмът по комикс, който пародира всички блокбъстъри за супергерои излиза по кината у нас излиза от 16 август, а наесен се очаква още един филм с Клоуи Грейс Морец - римейкът на "Кери" по романа на Стивън Кинг.

Kick-Ass 2 заварва героинята й пред най-страшното предизвикателство, да намери истинското си аз. За целта трябва да се впише в новото училище и да заживее като обикновено момиче, без да забърква каши. Животът на кротка гимназистка обаче не е никак по вкуса на бясната фурия Минди - Тупалката, научена от баща си да се справя с проблемите не чрез сладки приказки, а с перфектно заучени бойни хватки.

Ситуацията се заплита още повече след намесата на кроткия на вид Дейв (Трепача), решен да се превърне в истински боец и да основе първия в света екип от супергерои. Именно тук на сцената се появява полковник Звезди и райета, който набира патрул от смелчаци, търсещи по улиците на Америка каузи, достойни за защитя. Трепача се присъединява към Черната смърт, Нощната кучка и Бияча. Остава им само да убедят "поправената" Тупалка.

В ролята на злодея влиза Червената мъгла (Кристофър Минц-Плас), който решава да отмъсти за загубата на баща си, като приеме ново прозвище - Шибаняка - и събере лига на антигероите. Лошите са по-лоши от когато и да било, но в плана има уловка: забъркаш ли се с един супергерой, забъркваш се с всичките...

Междувременно можеш да си припомниш и първия филм, където голямата звезда бе Никълъс Кейдж.