Певецът на популярната в края на 70-те и началото на 80-те британска ню уейв/пост-пънк група Adam and the Ants днес е на 58 и се сравнява с ретро автомобил, който се нуждае от известна поддръжка

Завръщането му с нов му солов албум, пуснат този понеделник, носи дългото заглавие Adam Ant is the Blueblack Hussar in Marrying the Gunner's Daughter. Сингълът оттам - Cool Zombie, е написан в съавторство с бившия басист на "Оейзис" Анди Бел (сега в Beady Eye).

Стюарт Лесли Годард, както е истинското име на Адам, се беше позагубил от музикалната сцена заради опитите си да пробие в Холивуд и психични проблеми, дължащи се на биполярно разстройство. В САЩ той е живял с актрисата Хедър Греъм, бил е женен за пиарка на Вивиан Уестууд и дори е обявяван за най-сексапилния мъж в Америка от зрителите на MTV.

Новият му клип, заснет във викторианска обстановка в Лондон, анонсира завръщането му на Острова (след известен престой в щата Тенеси), което на практика започна още през 2010 г.

На страницата му в YouTube може да си припомните негови стари хитове, като Stand And Deliver (1981), - или приятната Wonderful от предишния му студиен албум, излязъл през 1995 г.