След летния им хит "Сутрин лягаме, вечер ставаме..." дуетът изпраща 2012-а с ново клубно парче, озаглавено POWE4E

Ако в главите ви още звучи припевът от "Кой ден станахме?", време е да прецените дали "Елате повече!" ще има същия ефект. Според Ангел новото им послание е насочено към хората, които продължават да се носят на гребена на вълната на новата българска музика.

Моисей допълва: "Радваме се, когато хората оценяват българската музика, и си представяме как те стават все повече и повече. Тази година беше много силна за нас. Запознахме се с много свежи лица, красиви и усмихнати. Хора, които не просто умеят да се забавляват, а и гледат на живота по този отворен и ведър начин. Живеещи с музиката. Това парче е за тях."

Композитор е Борислав Велчев, създател на група Funky Miracles, който учи саксофон в Музикалната академия, а освен това свири на тромпет и пиано. Аранжиментът е дело на Васко Иванов, който впечатли публика и жури в "България търси талант" с умението си да импровизира и да композира песни в движение само с глас и лууп машина.

Текстът пък е резултат от диалог между Ангел, Моисей, Боби и техният приятел Гопето, основател на фънки формацията RTF, работил с дуета още по "Черно море" и "Кой ден станахме?".

Клипът към песента е заснет в арт пространството Фабрика 126. Режисьор и оператор е Павлин Иванов - Bash Motion.