На рождения си ден рапърът публикува кратък документален филм за построяването на неговия Barclays Center и подготовката на откриващите осем концерта.

Шон Картър тъкмо навърши 43, построи страхотна нова зала за отбора си "Бруклин Нетс" и изнесе сам в нея 8 впечатляващи концерта. Иначе има състояние надхвърлящо 500 милиона долара, съсобственик е на клубовете 40/40, създател е на модната линия Rocawear, бивш изпълнителен директор на Def Jam Recordings, един от тримата основатели на Roc-A-Fella Records и основател на Roc Nation. Освен това е печелил 14 награди Грами и държи рекорда за най-много албуми на соло артист под номер 1 в "Billboard Top 200". И, разбира се, съпруг е на една от най-удивителните жени на нашето време - Бийонсе.

Това беше накратко за Джей Зи. А ето и документално филмче за удивителния Barclays Center, построен в сърцето на Бруклин.

В малко над 24 минути получаваш кадри от строежа, репетициите и прословутото возене на певеца в метрото по линиите J/Z, откъдето идва и името му.

Екипът му също споделя мисли за концертите, залата и как тя ще помогне на квартала.

Настани се удобно и гледай!