Златка Димитрова - фотосесия за "ВИП брадър-4"

Златка Димитрова

плеймейт на 2009 г., победителка в "Биг брадър All Stars-2"

Модел от Бургас и "Мис Плеймейт 2009", позната още като Черната Златка, за разлика от предшественичката й с титлата Златка Райкова - Русата Златка. Когато печели конкурса на сп. "Плейбой", е на 25 и вече е участвала в риалити шоу - "Бягство към победата" в "Шоуто на Слави", в тандем с приятелка.

През есента на 2012 г. е сред съквартирантите във "ВИП брадър-4" заедно с бившия си любим - самбистът и ММА боец Благой Иванов-Багата. Самата тя се определя като лъчезарна, позитивна и усмихната, купонджия с добро сърце. Признава: "Аз съм национален човек, не съм префърцунена." Има висше образование (икономика/финанси) и две пластични операции - на гърдите и носа.

През април 2013 започва собствено предаване по Нова телевизия заедно с Кристина Патрашкова и Деляна Маринова-Джуджи - съботно обедно токшоу, озаглавено "Какво искат жените". Участвала и в други риалити предавания: "Шатра", където се нарежда сред победителите", "Черешката на тортата", като гост-звезда в "Дансинг старс" и във "ВИП брадър 2013", където влиза пет седмици след старта, за да подготви прехода към следващия All Stars сезон, който в средата на декември печели с благотворителната си кауза.

 1. Златка Димитрова в ревюто на Rose

  Златка Димитрова в ревюто на Rose

  Златка Димитрова на финала от ревюто на Rose в заключителната вечер на софийската модна седмица, 19 септември 2015 г.

 2. Златка Димитрова дефилира за "Енигма"

  Златка Димитрова дефилира за "Енигма"

  Златка Димитрова в центъра на финалното дефиле на "Енигма" във втория ден от модната седмица в София, 18 септември 2015 г.

 3. Черната Златка като манекенка

  Черната Златка като манекенка

  18-19 септември 2015 г. - Златка Димитрова дефилира като манекенка в няколко ревюта от тридневната седмица на модата в София Sofia Fashion Week. Плеймейтката мина по подиума в тоалети на (от ляво на дясно) Яна Конжагюлова, "Енигма" и "Роуз".

 4. Другарката Златка

  Другарката Златка

  Победителката от втория "Биг брадър All Stars" Златка Димитрова, като учителка в годините на соца, на една от ретрорекламите за новия, шести сезон на риалити шоуто по Нова телевизия - през есен 2014, под мотото "Образцов дом".

 5. Златка Димитрова - победителка с кауза

  Златка Димитрова - победителка с кауза

  В студиото на Ники Кънчев плеймейтката получи ключовете за своя нов джип "Хюндай, който е голямата награда в "Биг брадър All Stars-2". Мечтата на Златка да помогне на парализирания Боби се сбъдна и спечеленият от нея автомобил отива за каузата, която беше и основна цел за влизането й в шоуто. Подгласникът й Лео също обеща част от своя хонорар в подкрепа на начинанието й.

 6. Финалът на "Биг брадър All Stars-2"

  Финалът на "Биг брадър All Stars-2"

  Победителката Златка Димитрова, до застъпничката си Кристина Патрашкова, говори зад гърба на Ники Кънчев с другата Златка и Маги Желязкова на сцената сред останалите съквартиранти от "Биг брадър All Stars-2" (от ляво на дясно): Райна, Пенка, Ели, Киро Скалата, Денди - с кученцето си Хининус, което също живя в Къщата, Недялко, закрил класирания на второ място Лео, и Финдо.

 7. Златка пада на колене след вестта за победата й

  Златка пада на колене след вестта за победата й

  С каузата да помогне за лечението на парализирания след катастрофа Боби плеймейтката Златка Димитрова, наричана вече не Черната Златка, а просто Злати, спечели "Биг брадър All Stars" на 16 декември 2013 г. Първата й реакция, както се вижда в този кадър от прякото предаване, бе да падне на колене на килима в Къщата, успокоявана от подгласника си Лео.

 8. Златка Димитрова отново в "Корпус за бързо реагиране"

  Златка Димитрова отново в "Корпус за бързо реагиране"

  Златка Димитрова на плаката за "Корпус за бързо реагиране-2: Ядрена заплаха" с Диана Любенова и Ралица Паскалева. Продължението на комедията от 2012 г. е с премиерна дата 17 януари 2014.

 9. Станка Златева меси сладки

  Станка Златева меси сладки

  Станка Златева меси тестото за сладките с локум, с които почерпи децата в приюта на отец Иван в Нови хан по време на посещението си там в рамките на индивидуална мисия от "ВИП брадър 2013", ноември 2013. Шампионката стана още преди шест сутринта, за да сколаса с готвенето, а компания в кухнята й правеше Златка Димитрова.

 10. Станка Златева в кухнята

  Станка Златева в кухнята

  Станка Златева е станала преди изгрев слънце, за да приготви за пръв път в живота си сладки с локум с помощта на Ваня Червенкова, Стойко Сакалиев и Златка Димитрова. Собственоръчно направените лакомства за децата от приюта на отец Иван бяха индивидуалната мисия на шампионката при последната й номинация за изгонване от Къщата на "ВИП брадър 2013" в началото на ноември.

 11. Златка чете писмо по повод кончината на баща си

  Златка чете писмо по повод кончината на баща си

  Златка Димитрова сподели един от най-тежките моменти в живота си в отворено писмо, което прочете в изповедалнята на "ВИП брадър 2013" в последния ден на октомври. Няколко дни по-рано плеймейтката претърпя загубата на изключително близък човек - своя баща. Наскърбена от негативните коментари в някои медии, тя се обърна към зрителите, за да изкаже своята мъка от загубата.

 12. Златка влиза във "ВИП брадър 2013"

  Златка влиза във "ВИП брадър 2013"

  Година след участието си във "ВИП брадър" Златка Димитрова влезе отново в риалити шоуто за знаменитости, вече като изцяло променен човек, както обясни на водещия Ники Кънчев. Новият й престой в Къщата започна на 21 октомври 2013 г., за да подгрее зрителите за тазгодишното All-Stars издание

 13. Златка на море (2013)

  Златка на море (2013)

  Златка Димитрова разходи бански с ресни по родното Черноморие. Плеймейтката е в страхотна форма

 14. Златка на морския бряг

  Златка на морския бряг

  Бургазлийката Златка Димитрова, по дънково яке и къси панталонки, участва в морската седмица в "Черешката на тортата" заедно с Искрен Пецов, Тони Димитрова, Иво Танев и "брадъра" Здравко. Вижте я как готви на екрана в понеделник, 15 юли 2013 г.

 15. Водещите на "Какво искат жените"

  Водещите на "Какво искат жените"

  Водещите на "Какво искат жените" - Златка, Криси Патрашкова и Джуджи - преди първото си предаване на 13 април 2013 г., в което Джуджи (вдясно) домакинства за обяд на Фънки, Цветелин Кънчев и Цецо Елвиса - първи кандидати за титлата "Жените искат теб".

 16. Златка и Джуджи готвят първото си предаване

  Златка и Джуджи готвят първото си предаване

  Златка и Джуджи готвят първото си предаване по Нова телевизия под заглавие "Какво искат жените". В събота, 13 април 2013 г., заедно с Кристина Патрашкова те домакинстват на трима известни мъже: Димитър Ковачев-Фънки, Цветелин Кънчев и Цецо Елвиса

 17. Златка танцува диско в "Дансинг старс-3"

  Златка танцува диско в "Дансинг старс-3"

  Златка Димитрова танцува диско в "Дансинг старс-3" като гост-звезда, 5 април 2013 г.

 18. Златка Димитрова - фотосесия за "ВИП брадър-4"

  Златка Димитрова - фотосесия за "ВИП брадър-4"

  Златка Димитрова във фотосесия за "ВИП брадър-4". През пролет 2013 тя започва собствено предаване по Нова тв заедно с Кристина Патрашкова и Деляна Маринова-Джуджи, а на 5 април ще изпълни диско танц като гост-звезда в "Дансинг старс"

 19. Златка Димитрова става тв звезда

  Златка Димитрова става тв звезда

  След участието си във "ВИП брадър-4" през есен 2012 Златка Димитрова завърза приятелство със съквартирантката си Кристина Патрашкова и резултатът е съвместното им предаване по Нова тв "Какво искат жените", заедно с Деляна Маринова-Джуджи от "На кафе"

 20. Джуджи, Черната Златка и Патрашкова с общо предаване

  Джуджи, Черната Златка и Патрашкова с общо предаване

  Деляна Маринова - Джуджи, Златка Димитрова и Кристина Патрашкова са водещи на съботното токшоу по Нова телевизия "Какво искат жените" - от 13 април 2013 г. От 12 ч. в продължение на два часа те ще канят на обяд трима различни известни мъже.

 21. Звезди при ромите в Петрич

  Звезди при ромите в Петрич

  Домакини на Златка Димитрова, Дичо и Нед в третата седмица на "Шатра" са Фатме и Ботьо Стоянови от ромската махала в Петрич. Техният поминък е отглеждането на коне, а най-голямото им богатство - многобройната челяд, всеки с по един златен зъб.

 22. Черната Златка в "Стани богат" с професор

  Черната Златка в "Стани богат" с професор

  Златка Димитрова и директорът на Националния исторически музей проф. Божидар Димитров (тя от Бургас, той - от Созопол) откриват новия сезон на "Стани богат", който събира по двойки напълно противоположни личности, 4 февруари 2013 г.

 23. Златка Димитрова и Божидар Димитров в "Стани богат"

  Златка Димитрова и Божидар Димитров в "Стани богат"

  Златка Димитрова и Божидар Димитров играят в "Стани богат" при завръщането на предаването в ефира на Нова телевизия, 4 февруари 2013 г. Историкът е сядал на стола на богатството и преди, в тандем с Бойко Борисов и също благотворително

 24. ВИП брадър 2012, финал: Златка и Кристина Патрашкова

  ВИП брадър 2012, финал: Златка и Кристина Патрашкова

  Черната Златка (вдясно) и Кристина Патрашкова си бъбрят, докато гледат на живо финала на "ВИП брадър-4", 17 ноември 2012 г. От идеологически врагове в началото плеймейтката, която остана до полуфинала, и журналистката се превърнаха в първи приятелки

 25. Златка и Къци в "Гласът на феновете"

  Златка и Къци в "Гласът на феновете"

  В рамките на мисията VIP Brother Channel двама от съквартирантите - Златка Димитрова и Къци Вапцаров - участваха в тв викторината / quiz show “Гласът на феновете”, където трябваше да отгатват какво мислят зрителите за обитателите на Къщата този сезон

 26. Златка като героиня от латиносериал

  Златка като героиня от латиносериал

  Седмична мисия във "ВИП брадър-4" - като героиня от "Позволена любов" Златка се опитва да развали сватбата на Багата (Мезмундо) и Никол, като съобщава, че е бременна от него. Никол предлага тримата да се оженят и Дон Хулио дава благословията си.

 27. Златка като момиче на времето

  Златка като момиче на времето

  В поредното "Училище за звезди" във "ВИП брадър-4" тримата номинирани - Юлиан, Никол и Златка - размениха ролите си. Така плеймейтката се превърна в тв синоптичка за един ден, а в професията я въведе колегата на Никол от Нова тв Иво Андреев.

 28. Златка Димитрова в отбора на Юлиан

  Златка Димитрова в отбора на Юлиан

  Златка Димитрова е била в отбора на Юлиан Константинов през третия сезон на "Аз обичам България", май 2012 г., заедно с актьора, спечелил тазгодишната награда "Чудомир" Ники Урумов и певицата с червено-черна коса Петя Буюклиева

 29. Златка, Мариана и Никол коментират тризначките

  Златка, Мариана и Никол коментират тризначките

  Тризначките Вяра, Надежда и Любов влязоха във "ВИП брадър-4" на 22 октомври 2012 г. и това се оказа поредното предизвикателство за нервите на Златка. Оказа се, че Надежда е имала отношения с последната половинка на плеймейтката.

 30. Златка агитира с прелестите си за бюлетина номер 2

  Златка агитира с прелестите си за бюлетина номер 2

  Златка агитира за Николай "Сидеров" в предизборната кампания за определяне на министър-председател на Къщата във "ВИП брадър-4", 22 октомври 2012 г. Мартинов раздаде подкупи между 10 и 100 лв., наричайки ги "бюлетини", но не се спаси от изгонване

 31. Ники Сидеров и Златка на избори

  Ники Сидеров и Златка на избори

  Ники - с временна фамилия Сидеров и Черната Златка като ръководителка на предизборния му щаб агитират в мисията "Политически избори". Защитник на сървайвъра в студиото бе друг участник в риалити шоуто за оцеляване - певицата Джина Стоева

 32. Златка съобщава на Багата, че ще става баща

  Златка съобщава на Багата, че ще става баща

  Багата е фаворитът на повечето съквартиранти за голямата награда, като най-силно в неговата победа вярва бившата му приятелка Златка. В Изповедалнята тя призна, че се чувства пречистена и не се притеснява от факта, че той може би ще става баща

 33. Първи приятелки: Златка и Криси Патрашкова

  Първи приятелки: Златка и Криси Патрашкова

  В Къщата на "ВИП брадър-4" плеймейтката и Криси Патрашкова се сближиха много и вече си говорят как ще се виждат след шоуто и какво ще правят заедно. Журналистката обеща, че ще й помогне да попълни общата си култура, като й дава книги и напътствия.

 34. Простосмъртните срещу боговете във "ВИП брадър"

  Простосмъртните срещу боговете във "ВИП брадър"

  В новата седмична мисия за бюджета Юлиан, Фънки, Криси Патрашкова, Златка, Ники и Багата имат ролята на простосмъртни - те не говорят на боговете без разрешение от тях, не могат да седят на меката мебел в Къщата и пушат само на едно място в двора.

 35. ВИП брадър-4: Къци и Златка на страната на Мариана

  ВИП брадър-4: Къци и Златка на страната на Мариана

  Къци и Златка заеха страната на Мариана Попова, а тя се опита да спечели и подкрепата на Никол във "войната", която е повела срещу съквартирантите си от силния пол. Конфликтът дистанцира поппевицата от живота в Къщата и тя прекарва много време сама.

 36. Още едно извинение за Къци

  Още едно извинение за Къци

  След емоционална среща с психолога на предаването Ани Владимирова, шоуменът Къци Вапцаров успя да промени поведението си и да накара шестима от съквартирантите да му се извинят - а зрителите го подкрепиха да остане в Къщата

 37. Златка и Патрашкова - първи приятелки

  Златка и Патрашкова - първи приятелки

  Макар да влязоха в Къщата като идеологически противници, плеймейтката се сближи като журналистката и заяви, че я чувства като майка - а Кристина й помогна да напише прощално писмо до Багата на несъстоялата се тяхна романтична вечеря

 38. Златка пише прощалното си писмо

  Златка пише прощалното си писмо

  След като отборът й загуби в седмичната игра и Златка Димитрова се оказа номинирана като негов капитан, тя написа изповедно писмо за любовта си към Багата, което прочете в ефир, а за финал заяви, че не желае да се гласува за нея и не иска да е победителка

 39. Почеркът на Златка

  Почеркът на Златка

  В прощално писмо, което съчини, докато бе номинирана, плеймейтката обяви Багата за най-важния мъж в живота си, но му пожела щастие с неговата Любина. Дни по-рано в тази собственоръчно написана бележка тя поиска да продължи да се грижи за Благой

 40. Златка слага капки на Багата

  Златка слага капки на Багата

  Златка слага капки на Багата като част от възложената й мисия да се грижи за него.

 41. Златка припадна в Къщата

  Златка припадна в Къщата

  Причината за припадъка на плеймейтката пред тв камерите се оказа нервен срив, провокиран от принудителното й съжителство в Къщата с нейния бивш любим Багата.

 42. Златка плаче заради Багата

  Златка плаче заради Багата

  През втората си седмица във "ВИП брадър 4", в епизода, излъчен в ден 9, Златка се разплака в емоционален разговор с Влади Данаилов заради отказа на бившия й любим Багата да участва в мисия с нея.

 43. Спор между Златка и Влади

  Спор между Златка и Влади

  Златка Димитрова и Влади Данаилов спорят в Къщата на "ВИП брадър-4" пред майка му Ирен Кривошиева, Бони, Никол Станкулова и Ники Мартинов

 44. Венета Райкова и двете Златки

  Венета Райкова и двете Златки

  Венета Райкова позира до двете Златки - русата и черната (вдясно), за момента с еднакъв цвят на косите: кестеняви, - на осмия рожден ден на предаването си "Горещо", 21 март 2012 г.

 45. Черната Златка в бяло

  Черната Златка в бяло

  Плеймейтката Златка Димитрова беши сред гостите на "бяло парти" в столичен бар, 19 май 2012 г.

 46. Черната Златка в първия учебен ден

  Черната Златка в първия учебен ден

  Първата мисия на Злати във ВИП къщата се оказа неуспешна, след като брюнетката не успя да назове правилно поне шест европейски столици - и втрещи съквартирантите си, които до края подозираха, че нарочно бърка Букурещ и Белград с Белгия и Босна...

 47. Злати и Великите географски открития

  Злати и Великите географски открития

  След като във видеовизитката си за "ВИП брадър" Златка Димитрова не успя да познае столицата на ЕС, в първия учебен ден тя получи тайна мисия - на дъска в Изповедалнята с имената на 10 европейски държави тя трябваше да попълни кои са техните столици

 48. Черната Златка влиза във "ВИП брадър"

  Черната Златка влиза във "ВИП брадър"

  Черната Златка влезе в Къщата на "ВИП брадър-4" в дълга рокля и придружавана от полугол Батман, който ескортираше съквартирантките до водещия на живото предаване Ники Кънчев, 16 септември 2012 г.

 49. ВИП Брадър-4: Златка Димитрова, или Черната Златка

  ВИП Брадър-4: Златка Димитрова, или Черната Златка

  Преди три години, когато е на 24, тя печели конкурса на сп. "Плейбой" за плеймейт на годината. Определя се като лъчезарна, позитивна и усмихната, купонджия с добро сърце: “Аз съм национален човек, не съм префърцунена". Има корекции на бюста и носа

 50. Багата и Черната Златка, 2010 г.

  Багата и Черната Златка, 2010 г.

  Благой Иванов-Багата и Златка Димитрова с приза за най-секси двойка в "Нощта на сексбомбите" и конкурса "Сексбомба за 2010-а", 31 март 2010 г. Две години и половина по-късно, вече бивши гаджета, двамата се озоваха заедно в Къщата на "ВИП брадър-4"

 51. Златка позира

  Златка позира

  Златка Димитрова публикува в официалната си страница секси фотосесия за календар.

 52. Златка по бельо

  Златка по бельо

  Златка Димитрова публикува в официалната си страница секси фотосесия за календар.

 53. Златка Димитрова в секси календар

  Златка Димитрова в секси календар

  Златка Димитрова публикува в официалната си страница секси фотосесия за календар.

 54. Златка Димитрова полугола

  Златка Димитрова полугола

  Златка Димитрова публикува в официалната си страница секси фотосесия за календар.

 55. Златка Димитрова в мрежа

  Златка Димитрова в мрежа

  Златка Димитрова публикува в официалната си страница секси фотосесия за календар.

 56. Златка Димитрова по бельо

  Златка Димитрова по бельо

  Златка Димитрова публикува в официалната си страница секси фотосесия за календар.

 57. Златка Димитрова без дрехи

  Златка Димитрова без дрехи

  Златка Димитрова публикува в официалната си страница секси фотосесия за календар.

 58. Златка Димитрова по жилетка

  Златка Димитрова по жилетка

  Златка Димитрова публикува в официалната си страница секси фотосесия за календар.

 59. Златка Димитрова по кожено яке

  Златка Димитрова по кожено яке

  Златка Димитрова публикува в официалната си страница секси фотосесия за календар.

 60. Златка по прозрачна дреха

  Златка по прозрачна дреха

  Златка Димитрова публикува в официалната си страница секси фотосесия за календар.

 61. Златка по кожено яке

  Златка по кожено яке

  Златка Димитрова публикува в официалната си страница секси фотосесия за календар.

 62. Златка Димитрова в ревю

  Златка Димитрова в ревю

  На шоуто One night in Paris в столичния клуб "Маскара", 22 март 2012 г., бяха показани две серии дизайнерски облекла на младите дизайнери Ник Алтер и Зорница Иванова, а сред манекенките бе и плеймейтката Златка Димитрова, съквартирантка във "ВИП брадър-4"

 63. Биляна Йотовска и Златка Димитрова

  Биляна Йотовска и Златка Димитрова

  Биляна Йотовска и Златка Димитрова (вдясно) преди ревюто "Зима на токчета”, 8 декември 2010 г., в което освен в ботуши и обувки, дефилираха по кожени палта от чинчила, лисица, норка и визон

 64. Златка Димитрова и Устата

  Златка Димитрова и Устата

  Златка Димитрова, Устата ("Фешън айдъл на годината") и "Мис България 2007/2008" Юлия Юревич на 17-ия бал на топмоделите, 11 декември 2010 г.

 65. Златка Димитрова в пиано бар

  Златка Димитрова в пиано бар

  Златка Димитрова пристига на парти за откриването на пиано бар в София, 13 януари 2011 г.

 66. Златка Димитрова на гости

  Златка Димитрова на гости

  Златка Димитрова като гост при откриването на луксозен мебелен салон в София, 26 януари 2011 г.

 67. Златка Димитрова, 2011 г.

  Златка Димитрова, 2011 г.

  Златка Димитрова, "Плеймейт 2009" на парти за третия брой на списание Mr. Big, 25 февруари 2011 г.

 68. Златка Димитрова в рокля на "Рошавата гарга"

  Златка Димитрова в рокля на "Рошавата гарга"

  Златка Димитрова представя рокля на "Рошавата гарга" на абитуриентското изложение "От А до Я за твоя бал” в столичния хотел "Радисън”, 21 март 2011 г.

 69. Златка Димитрова с камък "Сваровски" в зъбите

  Златка Димитрова с камък "Сваровски" в зъбите

  Златка Димитрова с камък "Сваровски" в зъбите позира на абитуриентското изложение "От А до Я за твоя бал” в столичния хотел "Радисън” - 21.03.2011 г., където се предлагаше и декоративната зъболекарска услуга

 70. Христина Ангелова и Златка Димитрова

  Христина Ангелова и Златка Димитрова

  Златка Димитрова (вдясно) показа новото си носле на модно парти, което представи младата дизайнерка Христина Ангелова и нейната марка Tina Social Club, 7 октомври 2011 г.

 71. Черната Златка в малка черна рокля

  Черната Златка в малка черна рокля

  Черната Златка в малка черна рокля на модно парти, 7 октомври 2011 г.

 72. Златка Димитрова на парти

  Златка Димитрова на парти

  Златка Димитрова на парти на списание Mr. Big, 29 ноември 2011 г.

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност