"
search-btnтърси Вход Регистрация Facebook s Вход

Лица

Цветанка Ризова трябваше да води "Събуди се"

Цветанка Ризова

журналистка, тв водеща

Родена е на 13 юли 1958 г. в Кюстендил. Завършила е българска филология в СУ "Св. Климент Охридски", работила е във вестниците "Подкрепа", "Новинар" и "Сега". Едно от емблематичните лица на Нова телевизия с токшоуто "На четири очи" - задържало се в ефир над 12 години, от 22 март 2000 г. С него е печелила награди от фестивалите "Осмата муза" (2003), "Българската Европа" и медийния фестивал в Албена (2003), а самата тя е първата лауреатка на приза "Черноризец Храбър" за тв публицистика (2005) и "Жена на годината" в категорията "тв журналистка" (2007). От октомври 2012 г. започва да води в тандем с Димитър Цонев новото едночасово предаване по Би Ти Ви "Лице в лице", в което гости коментират актуалните събития от деня - всеки делник след новините в 17 ч.

 1. Цветанка Ризова, "Лице в лице"

  Цветанка Ризова, "Лице в лице"

  Цветанка Ризова води в тандем с Димитър Цонев публицистичното токшоу на Би Ти Ви "Лице в лице", което се излъчва след новините в пет следобед до централната емисия в 19 ч. Тя е номинирана за "Жена на годината 2013" в анкетата на сп. "Грация" в категорията "Тв публицистика".

 2. Цветанка Ризова - още една известна дама с очила

  Цветанка Ризова - още една известна дама с очила

  Цветанка Ризова и Димитър Цонев са тандемът водещи в публицистичното предаване "Лице в лице" по Би Ти Ви, което се излъчва след новините в пет следобед и бе удължено до час и половина, до централната емисия в 19 ч. Тя е номинирана за "Жена на годината 2013" в анкетата на сп. "Грация" в категорията "Тв публицистика".

 3. Новият телевизионен тандем

  Новият телевизионен тандем

  Димитър Цонев ("24/7") и Цветанка Ризова ("На четири очи") са водещи на новото едночасово предаване по Би Ти Ви "Лице в лице", в което гости ще коментират актуалните събития от деня. От понеделник, 15 октомври 2012, всеки делник от 17,30

 4. Цветанка Ризова като лице на Нова тв

  Цветанка Ризова като лице на Нова тв

  До есента на 2012 г. Цветанка Ризова бе сред емблематичните лица на Нова телевизия, а "На четири очи" беше в ефир от 22 март 2000-та, първоначално от осем сутринта в делнични дни, а по-късно - в неделя, от 17,30.

 5. Цветанка Ризова трябваше да води "Събуди се"

  Цветанка Ризова трябваше да води "Събуди се"

  След като предаването й "На четири очи" отстъпи неделната привечер на "Всяка неделя", Цветанка Ризова трябваше да води "Събуди се" в събота сутринта, но броени дни преди старта пътищата им с Нова телевизия се разделиха

 6. Цветанка Ризова и Павел Станчев

  Цветанка Ризова и Павел Станчев

  Цветанка Ризова и тогавашният шеф на телевизията Павел Станчев на парти за обявяване продажбата на Нова, 3 декември 2008 г.

 7. ТВ водещата Ризова на партито

  ТВ водещата Ризова на партито

  София - Трети рожден ден на предаването "Отечествен фронт" - 14.05.2009

 8. Цветанка Ризова е почитател на ретро музиката

  Цветанка Ризова е почитател на ретро музиката

  Цветанка Ризова на откриването на клуба за ретро музика Bizarro, 6 декември 2009 г.

 9. Цветанка Ризова на сватба

  Цветанка Ризова на сватба

  Цветанка Ризова пристига за церемонията по сключване на граждански брак между дъщерята на банкерката Петя Славова - Жени Славова, и Алексей Новицки в столичния хотел "Феста", 22 август 2010 г.

 10. Цветанка Ризова и съпругът й Анатолий

  Цветанка Ризова и съпругът й Анатолий

  Цветанка Ризова и съпругът й Анатолий на 75-тия рожден ден на вестник "Труд", 2 март 2011 г.

 11. Кристина Димитрова и Цветанка Ризова

  Кристина Димитрова и Цветанка Ризова

  Кристина Димитрова и Цветанка Ризова на промоцията на новия албум на певицата - "Супер хит”, в столичен клуб, 24 март 2011 г. Вдясно се вижда и светският хроникьор, поетът Иван Тенев

 12. Цветанка Ризова разговаря с Искра Ангелова

  Цветанка Ризова разговаря с Искра Ангелова

  Цветанка Ризова разговаря с Искра Ангелова при представянето на книгата "Мое дясно", 28 април 2011 г.

 13. Цветанка Ризова на изложба

  Цветанка Ризова на изложба

  Журналистката Цветанка Ризова разговаря с Милен Велчев и съпругата му при откриването на изложбата "Свидетели на своето време“ в Музейната галерия за модерно изкуство, 2 юни 2011 г.