Вход Регистрация Facebook-s Facebook вход
Калин Сърменов води ново шоу

актьор ("Седем часа разлика"), режисьор, музикант, художник

Снимки

 1. "Дансинг старс-4": Танцът на водещите

  "Дансинг старс-4": Танцът на водещите

  Водещата Александра Сърчаджиева и новият й партньор в шоуто Калин Сърменов танцуват на старта в "Дансинг старс-4", 11 март 2014 г. Актьорът, който миналата година беше в журито, замени в тази роля Красимир Ранков, а неговото място на съдийската маса зае колегата му Христо Мутафчиев.

 2. Калин Сърменов води ново шоу

  Калин Сърменов води ново шоу

  Калин Сърменов става водещ на вечерно шоу по Нова телевизия, което събира на една сцена актьорите от "Пълна лудница" Зуека и Рачков, Мария Сапунджиева и Мария Игнатова, Албена Михова, Герасим Георгиев-Геро, Румен Угрински и Алекс Кожухаров. Двучасовият тв спектакъл за цялото семейство, режисиран от Маги Халваджиян, включва комедия, песни, танци, вариете и цирк на едно място.

 3. Калин Сърменов с жена си Боряна в "Жените говорят"

  Калин Сърменов с жена си Боряна в "Жените говорят"

  Каква е тайната рецепта на Калин Сърменов и съпругата му Боряна да могат да казват всеки ден "Обичам те"? Отговорът, който дадоха на водещите Ива Екимова и Венета Харизанова при гостуването си в "Жените говорят", 14 септември 2013 г., е: обичта. Едно щастливо семейство, което не пропуска да каже на другия по 300 пъти на ден "Обичам те"

 4. Калин Сърменов в "Любов по италиански"

  Калин Сърменов в "Любов по италиански"

  Калин Сърменов по халат в "Любов по италиански" от Едуардо де Филипио, постановка на Снежина Танковска в Народния театър "Иван Вазов", с Емануела Шкодрева, Калин Сърменов, Ванча Дойчева и др. В програмата на "Аполония 2013" в Созопол, 5 септември, 18,30 ч., читалище "Отец Паисий"

 5. Журито на "Дансинг старс-3": Галена, Калин, Илияна, Алфредо Торес

  Журито на "Дансинг старс-3": Галена, Калин, Илияна, Алфредо Торес

  Пред в. "24 часа" победителят Ангел коментира съдиите в шоуто: Галена Великова "най-критична, но конкретна и насърчаваща", Калин Сърменов - "търсеше история във всяко изпълнение". Илияна Раева "изискваше на сцената да има харизма, да се показват чувства".

 6. Калин Сърменов в навечерието на юбилея си

  Калин Сърменов в навечерието на юбилея си

  Калин Сърменов (вляво) и Алфредо Торес играят заедно в благотворителния сезон на "Стани богат", 14 май 2013 г., броени дни преди Милото от сериала "Седем часа разлика" да отпразнува 50-годишния си юбилей на 25 май

 7. Калин Сърменов и Алфредо Торес в "Стани богат"

  Калин Сърменов и Алфредо Торес в "Стани богат"

  Калин Сърменов и Алфредо Торес, който при участието им в "Стани богат" на 14 май 2013 г. признава, че веднъж вече е излизал на театрална сцена, и то именно в Сатиричния театър, където директор понастоящем е Милото от сериала "Седем часа разлика".

 8. Милото и Таня Стоева - вече във вторник

  Милото и Таня Стоева - вече във вторник

  След старта на сезон 3 в неделя с двучасов епизод, от октомври 2012 сериалът "Седем часа разлика" се мести във вторник, от 20 до 21 ч. На 2-ри двамата герои си припомнят старите дни и започват да затоплят отношенията си. Дали обаче това ще е задълго?

 9. Калин Сърменов като Милото

  Калин Сърменов като Милото

  Калин Сърменов като Милото от финала на сезон 2 на "Седем часа разлика". От есента на 2012 г. актьорът е и временно директор на Сатиричния театър "Алеко Константинов", до провеждането на конкурс

 10. Ваня Цветкова и Калин Сърменов на президентския прием за 24 май

  Ваня Цветкова и Калин Сърменов на президентския прием за 24 май

  Ваня Цветкова и Калин Сърменов заедно на приема, даден от президента Росен Плевнелиев в резиденция “Лозенец” за дейци на културата по случай 24 май 2012 г.

 11. Актьор, премиер и футболен треньор на корта

  Актьор, премиер и футболен треньор на корта

  Калин Сърменов с Бойко Борисов и Любослав Пенев, след като в тандем с адвокат Мариян Гочев изгуби от двамата първата среща от ВИП турнира по тенис за аматьори “Труд мастърс” в зала "София”, 17 декември 2011 г.

 12. Калин Сърменов и Ваня Цветкова

  Калин Сърменов и Ваня Цветкова

  Калин Сърменов и Ваня Цветкова коментират финалистите в "България търси талант-2", седнали сред публиката на шоуто, 29 май 2012 г.

 13. Милото и съдия Стоева - извън екрана

  Милото и съдия Стоева - извън екрана

  Калин Сърменов, нашумял с ролята на мафиота Милото от "Седем часа разлика", честити наградата от българската филмова академия на колежката си от сериала Ваня Цветкова, отличена като най-добра българска актриса с ролята на съдия Таня Стоева, 28 май 2012 г-

 14. Калин Сърменов с жена си

  Калин Сърменов с жена си

  Калин Сърменов (Милото от сериала "Седем часа разлика") със съпругата си Боряна на партито по случай финалния сезон на "Стъклен дом", който започва по Би Ти Ви в понеделник, 16 април 2012 г.

 15. Ваня Цветкова и Калин Сърменов

  Ваня Цветкова и Калин Сърменов

  Актьорите от "Седем часа разлика" Ваня Цветкова (Таня Стоева) и Калин Сърменов (Милото) позират заедно на парти в началото на март 2012 по случай новия сезон на "България търси талант", ден преди старта и на новите епизоди от сериала по Би Ти Ви.

 16. Преди "Седем часа разлика 2"

  Преди "Седем часа разлика 2"

  Актьорите от "Седем часа разлика" Ваня Цветкова (Таня Стоева) и Калин Сърменов (Милото) разговарят с режисьора и продуцента Магърдич Халваджиян на парти на 2 март 2012 г., ден преди старта на втория сезон на сериала по Би Ти Ви.

 17. Алекс Раева и Калин Сърменов

  Алекс Раева и Калин Сърменов

  Алекс Раева и Калин Сърменов на предпремиерата на епизод 1 от сериала "Седем часа разлика” в София лайв клуб, 16 септември 2011 г.

 18. Калин Сърменов и Малин Кръстев

  Калин Сърменов и Малин Кръстев

  Калин Сърменов (Милото) и Малин Кръстев (Боян) при представянето на книгата по сериала "Седем часа разлика”, 2 ноември 2011 г.

 19. Калин Сърменов на фестивала "Златен кос"

  Калин Сърменов на фестивала "Златен кос"

  Калин Сърменов на 35-ото издание на фестивала на хумористичната песен "Златният кос", 2 април 2009 г.

 20. Любен Дилов-син и Калин Сърменов

  Любен Дилов-син и Калин Сърменов

  Сценаристът на "Седем часа разлика" Любен Дилов-син и изпълнителят на ролята на Михаил Михайлов-Милото - Калин Сърменов, при представянето на книгата по сериала, 2 ноември 2011 г.

 21. Калин Сърменов на откриването на бутик

  Калин Сърменов на откриването на бутик

  Калин Сърменов на откриването на бутик Casadei, 4 ноември 2011 г.

 22. Алекс Раева и Калин Сърменов на предпремиерата на първия епизод на "Седем часа разлика"

  Алекс Раева и Калин Сърменов на предпремиерата на първия епизод на "Седем часа разлика"

  Алекс Раева и Калин Сърменов на предпремиерата на първия епизод на "Седем часа разлика" в "София лайв клуб"

 23. Калин Сърменов на представянето на книгата "Седем часа разлика"

  Калин Сърменов на представянето на книгата "Седем часа разлика"

  Калин Сърменов разговаря с колегите си от "Седем часа разлика" Николай Станчев и Тони Минасян (който играе сина му Роки) при представянето на книгата по сериала

 24. Калин Сърменов на тенис корта

  Калин Сърменов на тенис корта

  Калин Сърменов на тенис корта, в турнира за аматьори “Труд мастърс”, 17 декември 2011 г.

Още от нашите медии