Най-известният абитуриент!

Ангъс Т. Джоунс

актьор (Джейк Харпър от "Двама мъже и половина")

Роден на 8 октомври 1993 г. в Остин, щата Тексас, Ангъс Търнър Джоунс се е снимал и в други филми преди сериала "Двама мъже и половина", но тв публиката ще го помни винаги като малкия Джейк Харпър, който буквално порасна пред очите ни през десетте си сезона на малкия екран.

Героят му е дете на разведени родители, попаднало отрано под спорното влияние на чичо си, бонвивана Чарли Харпър, в къщата му в Малибу. През 2012 г. Джейк най-после завършва училище - и постъпва в армията, където става готвач...

Самият актьор получава по 300-350 хиляди долара на половинчасов епизод - тройно по-малко от главния актьор в поредицата. През ноември 2012 във видеозапис - "свидетелство" - за целите на Християнската църква на предтечите, отправя публичен призив да не се гледа "Двама мъже и половина" и определя сериала като "мръсотия".

Като резултат ролята му е сведена до минимум, но не и преди сп. "Форбс" да го нареди сред 10-те най-печеливши актьори в телевизията - на седмо място с 11 млн. долара за година.

 1. Джейк Харпър се изнася

  Джейк Харпър се изнася

  Ангъс Т. Джоунс като Джейк Харпър в деветия сезон на комедийния сериал "Двама мъже и половина", отново у нас от 1 октомври 2013 г., по "Фокс", от понеделник до сряда в 22,40. Ролята му в сезон 11, по Си Би Ес в САЩ от 26 септември, е намалена и на неговото място в къщата на плажа в Малибу се появява неговата братовчедка Джени (Амбър Тамблин, "Д-р Хаус"), пълно копие на татко си Чарли...

 2. Двама мъже и половина в официално облекло, с папийонки

  Двама мъже и половина в официално облекло, с папийонки

  Аштън Къчър (вляво) оглави списъка с най-високоплатените актьори в телевизията с 24 млн. долара годишно - по милион за всеки епизод от сезон 9 на "Двама мъже и половина". Колегите му от сериала също са в Топ 10, съставен от сп. "Форбс" през октомври 2013 - Джон Крайър (в средата) е на второ място с 21 млн., а екранният му син Ангъс Т.Джоунс е седми с 11 млн. Общо над 55 млн. за тримата от заглавието...

 3. Бащи и синове: Алън и Джейк Харпър, "Двама мъже и половина"

  Бащи и синове: Алън и Джейк Харпър, "Двама мъже и половина"

  На финала на сезон 9 Джейк Харпър от "Двама мъже и половина" завършва училище и напуска баща си Алън, за да служи в US армията зад граница като готвач. Заедно с него порасна и някогашното дете Ангъс Т. Джоунс, който става на 20 на 8 октомври 2013 г. Епизодите от "Двама мъже и половина", сезон 9, тръгват премиерно по "Фокс" от 1 октомври в 22,40 ч., понеделник-сряда.

 4. "Двама мъже и половина" след Чарли Шийн

  "Двама мъже и половина" след Чарли Шийн

  От сезон 9 на "Двама мъже и половина" къщата на плажа в Малибу има нов стопанин - Уолдън Шмит (Аштън Къчър), който заживява с домашната помощница Бърта (Кончата Фарел), Алън Харпър (Джон Крайър) и сина му Джейк (Ангъс Т. Джоунс)

 5. Опечаленото семейство на Чарли Харпър

  Опечаленото семейство на Чарли Харпър

  Опечаленото семейство на Чарли Харпър на опелото на бившия главен герой от "Двама мъже и половина" в началото на сезон 9: майката Евелин (Холанд Тейлър), племенникът Джейк (Ангъс Т. Джоунс) и братът Алън (Джон Крайър)

 6. Баща и син: Алън и Джейк

  Баща и син: Алън и Джейк

  Алън Харпър (Джон Крайър) и Джейк (Ангъс Т. Джоунс) продължават да живеят в къщата на плажа в Малибу и през деветия сезон на "Двама мъже и половина", който тръгна по Би Ти Ви от 14 юни 2013 г., всеки петък в 20 ч.

 7. Новите двама мъже и половина

  Новите двама мъже и половина

  Новата звезда в "Двама мъже и половина" Аштън Къчър с Джон Крайър и екранния му син Ангъс Т. Джоунс, януари 2012. През есента рейтингът на сериала спадна и той изостана след "Теория за Големия взрив" и "Модерно семейство"

 8. Ангъс Т. Джоунс и Майли Сайръс в "Двама мъже и половина"

  Ангъс Т. Джоунс и Майли Сайръс в "Двама мъже и половина"

  Ангъс Т. Джоунс и Майли Сайръс в епизод от "Двама мъже и половина", есен 2012. През 10-ия сезон героят му Джейк Харпър е готвач в армията, но когато се прибира в отпуск, започва връзка с блондинката, която гостува в къщата като семейна приятелка на Уолдън

 9. Най-известният абитуриент!

  Най-известният абитуриент!

  Ангъс Т. Джоунс малко след 18-ия си рожден ден на 8 октомври 2011 г. - на наградите на "Върайъти" Power Of Youth (Силата на младите) в Холивуд, малко след началото на деветия сезон от сериала, във финалните епизоди на който героят му Джейк Харпър завършва училище.

 10. Двама мъже и половина: Джейк и чичо Чарли

  Двама мъже и половина: Джейк и чичо Чарли

  Носталгичен момент около кухненската маса: Ангъс Т. Джоунс и Чарли Шийн като героите си от сериала "Двама мъже и половина". През последните години хонорарът им на епизод стигна рекордни размери: 300 хил. долара за Джейк и 1,8 млн. за чичо Чарли

 11. Двама мъже и (новата) половина

  Двама мъже и (новата) половина

  Джон Крайър и Ангъс Т. Джоунс (вдясно) позират до новия собственик на къщата в Малибу, 18 май 2011 г. - актьорът Аштън Къчър, който от есента на същата година влезе в деветия сезон на сериала "Двама мъже и половина" на мястото на Чарли Шийн.

 12. Джейк Харпър с очила

  Джейк Харпър с очила

  Ангъс Т.Джоунс, вече на 17 и с очила, на благотворителна проява по случай Хелоуин за деца, болни от СПИН, 30 октомври 2010 г.

 13. Семейството Харпър, шест години заедно

  Семейството Харпър, шест години заедно

  Актьорите от "Двама мъже и половина" (от ляво на дясно): Холанд Тейлър, Джон Крайър, Чарли Шийн, Марин Хинкъл, Ангъс Т. Джоунс и Кончата Фарел - на наградите People's Choice, 7 януари 2009 г., Лос Анджелис, който отново стана любим комедиен сериал

 14. Джейк на 14, с баща си и чичо си

  Джейк на 14, с баща си и чичо си

  Двама мъже и половина - Чарли Шийн, 14-годишният Ангъс Т. Джоунс и Джон Крайър, - но не в сериала, а на вечер в Холивуд, посветена на сериала, 27 февруари 2008 г.

 15. Джейк и чичо Чарли на мач

  Джейк и чичо Чарли на мач

  Джейк и чичо Чарли на баскетболен мач? Не те, а актьорите от "Двама мъже и половина" Ангъс Т. Джоунс и Чарли Шийн плюс продуцента на сериала Чък Лори (вляво), 30 октомври 2007 г., по време на петия сезон

 16. "Двама мъже и половина", сезон 3

  "Двама мъже и половина", сезон 3

  Джейк Харпър в къщата на чичо Чарли в Малибу - Ангъс Т.Джоунс показва на участничка в "Биг брадър 6" снимачната площадка на сериала "Двама мъже и половина" в студията на "Уорнър", 9 септември 2005 г.

 17. Любимата тв комедия на 2006 г.

  Любимата тв комедия на 2006 г.

  Актьорите от сериала "Двама мъже и половина" позират с поредния приз "Изборът на народа" за любима тв комедия, 9 януари 2007 г.

 18. Първа награда за "Двама мъже и половина"

  Първа награда за "Двама мъже и половина"

  Първата награда за "Двама мъже и половина" - People's Choice за любима нова тв комедия, - дойде още в началото на януари 2004 г. Приеха я тримата титулярни актьори: Чарли Шийн, Ангъс Т.Джоунс и Джон Крайър.

 19. Джейк с баба си

  Джейк с баба си

  Джейк с баба си Евелин Харпър в третия сезон на "Двама мъже и половина"

 20. Джейк и Бенджи, 2005 г.

  Джейк и Бенджи, 2005 г.

  Ангъс Т. Джоунс от "Двама мъже и половина" с кучето кинозвезда Бенджи на наградите Genesis, присъждани от организацията за защита на животните The Humane Society в Бевърли хилс, 19 март 2005 г.

 21. Първи сезон като Джейк Харпър

  Първи сезон като Джейк Харпър

  Ангъс Т. Джоунс, вече нашумял като Джейк Харпър, на наградите Kids' Choice, 3 април 2004 г.

 22. Ангъс Т. Джоунс, 2002 г.

  Ангъс Т. Джоунс, 2002 г.

  Ангъс Т. Джоунс преди "Двама мъже и половина" - по червения килим за премиерата на филма си "Нагоре с краката" (Bringing Down The House) в Холивуд, 2 март 2003 г.

 23. Ангъс Т. Джоунс на девет

  Ангъс Т. Джоунс на девет

  Ангъс Т. Джоунс на премиерата на "Дядо Коледа 2" на 27 октомври 2002 г., малко след като е навършил девет - и година преди да стане известен като малкия Джейк Харпър от "Двама мъже и половина".

 24. Джейк Харпър порасна!

  Джейк Харпър порасна!

  Ангъс Т. Джоунс като тийнейджъра Джейк Харпър в сериала "Двама мъже и половина" с Джон Крайър (баща му Алън) и Чарли Шийн (чичо Чарли) - и, отдясно, актьорът през март 2012 г., вече на 18, малко преди финала на сезон 9, когато героят му завършва училище.

 25. Половин мъж и една жена

  Половин мъж и една жена

  Ангъс Т. Джоунс от "Двама мъже и половина" и Поли Перет от "Морски детективи" бяха сред знаменитостите, които връчваха наградите People's Choice на 11 януари 2012 г. в Лос Анджелис

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност