Водещите на "Като две капки вода" се остригаха нула номер, за да се превъплътят в братята Феърбрас от "Райт сед фред"

Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека вече са с голи глави! Двамата изпълниха дебютния хит на "Райт сед фред" от 1991-ва, като се разсъблякоха взаимно от кръста нагоре и правиха лицеви опори на сцената (вж. клипчетата и цялото предаване в Nova Play).

I'm Too Sexy е посветено на топмоделите и оригиналният клип изобилства от кадри на модния подиум. Днес обаче парчето често попада в класациите с най-лошите песни на всички времена.

Британското дуо е гостувало и у нас (2009 г., клуб "Ялта"), а соловокалистът Ричард не крие, че е бисексуален.

Иначе победител във втория епизод на "Като две капки вода" по Нова тв стана Албена Михова, която получи максимален брой точки от журито и колегите си с изпълнението си на хита от 1993-та Moving On Up.

Актрисата излезе на сцената, преобразена в тъмнокожата певица на "Ем пийпъл" Хедър Смол. Дегизирането й отнело около пет часа, през които й били добавени устни, силиконови подплънки в лицето, черна коса и черна кожа.

За следващото преобразяване й се падна да е първият участник, който ще се превъплъти в певец от противоположния пол - Брайън Адамс.

Следващия път Станимир Гъмов, който стана фаворит на зрителите като Дзукеро, ще пее хит на Таркан. Рафи, който беше Лени Кравиц, става друга рокзвезда - Адам Левин от Maroon 5, а Стефан Рядков, който този път остана в дъното на класацията, се готви за ролята на Фреди Мъркюри.

Фотогалерия: Първите звезди в "Като две капки вода"

След тежкия грим корееца Сай и Рей Чарлз на Алекс Кожухаров най-сетне му се падна да играе българска звезда - Васил Найденов. Такъв е и жребият на Диана Любенова - тя ще бъде Мария Нейкова, макар че би предпочела Дженифър Лопес, в чиято кожа обаче ще влезе Милица Гладнишка.

След като пя "Боса по асфалта" на Росица Кирилова, жребият отреди Мария Игнатова да изпълни хит на група "Аква". С голите си глави и Зуека, и Рачков биха могли да се кандидатират за ролята на Кен от Barbie Girl. Дали?

Игнатова като Роси Кирилова с водещите Зуека и Рачков в снощния епизод от "Като две капки вода"