Прес последните няколко седмици, името на Златка Димитрова бе замесено в пореден секс скандал, като упорито се разпространяваше слухът, че нейни еротични снимки са заляли доста порно сайтове.

„Ето поради тази нелепа причина, съм категорична, че окончателно спирам с голите снимки, за каквато и фотосесия да става дума. Аз давам името си, лицето си, които продават, и което за мен e професия - модел, но когато това започне да рефлектира върху най-близките ми хора - семейството ми, приятеля ми Миро и върху мен самата, саможертвата не си заслужава. Евентуално бих се снимала за някое скъпо чуждестранно списание, което да е елитно и да не злоупотреби с кадрите ми", заявява категорично пред списание LOVE style знойната брюнетка.

Тя разкрива, че се стреми да бъде над нещата и да не се трогва особено много от злобните подмятания по нейн адрес, свързани със секс скандалите около нея, но неминуемо тe рефлектират върху здравословното й състояние, пише lifestyle.bg.

„Аз съм много чувствителна и страшно емоционална, за това и подобни клевети сриват нервната ми система, но от едно известно време намерих лек. Хомеопатията ми помогна да се чувствам по-силна психически и да преодолявам подобни кризи, които ме довеждаха преди до панически атаки. С хомеопатията, определено се преборих с това", споделя Златка.