Аксиния стана втората изгонена от шоуто, след като зрителите предпочетоха Влади и майка му Ирен да останат в Къщата

Черната Златка добави още една титла към колекцията си. "Плеймейт 2009" бе избрана и за "Мис ВИП брадър" на импровизиран конкурс в Къщата, журиран от четирима съквартиранти.

Дамите дефилираха пред Фънки, Юлиян Константинов, Ники Мартинов и Иван Ласкин, а Къци Вапцаров получи възможност да блесне отново в ролята на водещ. 

Въпреки положените старания Бони, Аксиния, Ирен Кривошиева, Мариана Попова и Никол Станкулова останаха извън челната тройка.

Въпреки че въпросите на журиращите бяха като за блондинки, и трите призьорки се оказаха брюнетки.

За подгласнички на победителката, която обра точките с появата си по бански, бяха посочени Кристина Патрашкова и Люси Дяковска.

Конкурсът за красота бе излъчен в късния епизод снощи.

По-рано същата вечер Аксиния стана поредният изгонен съквартирант. Тя напусна шоуто, след като бе номинирана от главата на Къщата - журналистката Патрашкова, с аргумента, че прекарва повечето време във фитнеса.

Макар че и тя като Златка се е снимала в "Плейбой" и има силиконов бюст, за който разказа пред камерите, певицата, изгряла в друго риалити - музикалното "Стар академи", не успя да привлече достатъчно зрителски гласове в своя полза дори с флирта си със сочения за фаворит Багата.

Нейни конкуренти бяха Влади Данаилов и майка му, но драстичната промяна в неговата външност може да е повлияла благоприятно на отношението към него.

Аксиния се плези до своята корица в юбилейния брой на "Плейбой" на партито за 10-годишнината на списанието у нас, 26 април 2012 г.