След загубата на "Пейтриътс" в Супербоула популярната американска тв репортерка от гръцки произход Мария Менунос се съблече по бельо на нюйоркския площад "Таймс скуеър"

Популярната американска тв репортерка от гръцки произход Мария Менунос се разсъблече по бельо на нюйоркския "Таймс скуеър" след победата на местните "Джайънтс" над любимите й "Ню Инглънд пейтриътс" на мача Супербоул в Индианаполис.

Красавицата се хванала на бас с колегата си Ей Джей Калоуей, но нейният отбор изгубил мача.

За неин късмет през последната седмица градът се радваше на необичайно меко време и тя без колебание смъкна халата, който бе наметнала върху комплекта бельо в цветовете на "Ню Йорк Джайънтс".

Условието на облога изискваше водещата на предаването "Екстра" да се "разголи докрай", припомнят US медии - но бикините на "Джайънтс" и без това си бяха доста оскъдни.

Ако "Пейтриътс" бяха спечелили, на нюйоркския й кореспондент щеше да му се наложи да се дегизира като тяхна мажоретка.

В траур след загубата бе и Жизел Бюндхен, чийто съпруг Том Брейди, играещ в "Пейтриътс", е сред звездите на американския футбол.

Най-скъпоплатеният супермодел в света бе неотлъчно до половинката си, а по време на мача, завършил 21:17 в полза на "гигантите", го защитаваше от нападките на феновете и коментираше действията на съотборниците му, които не успявали да се възползват от пасовете му.

Състоянието на Жизел, която за поредна година оглавява списъка на най-богатите манекенки в света, се оценява на над 150 млн. долара.

Само през 2010 г. са се продали наз 250 млн. чифта сандали от нейната собствена марка "Ипанема", която е в продажба вече десет години.

Според някои изчисления за 2011-а тя е спечелила 45 млн. долара, като принос за това имат също козметичната й линия и недвижимите имоти, които притежава в Бразилия.