Виж кои са най-разпространените женски сексуални фантазии...

Дори и да не го признават на глас, дамите обичат да фантазират и то много. Въпреки че повечето им сексуални мечти остават незадоволени, ето списък с най-честите женски желания в леглото.

Тройка
Дори и в действителност да не си навита да направиш точно този експеримент, съзнанието не познава граници. Няма как да не си фантазирала, че палуваш с двама мъже. Това означава, че в действителност се нуждаеш от малко повече внимание. 

Секс с друг мъж
Дори и когато си щастлива и напълно удовлетворена от връзката си, фантазиите са начин да направиш сексуалния си живот малко по-пикантен, без да кривваш от правия път. Ето защо блянът за секс с друг мъж най-често се настанява в женското съзнание. 

Секс с жена
Това не те прави лесбийка, а просто отворена към покоряването на нови сексуални върхове. 

Секс със собствения ти мъж
Това е шансът ти да направиш с него всички неща, които иначе не се осмеляваш да си поискаш. Добра възможност и все пак, не се свени да я превърнеш в реалност, само защото не си опитала. 

Строгата господарка
Обичаш да доминираш и експериментираш - това е супер. Само не се увличай, защото властта може да бъде опияняваща. Все пак е забавно да облечеш латексов костюм и да плеснеш гаджето с камшик или да му сложиш белезници и да го подчиниш.