Плеймейтката Джени Макарти, която би могла да му бъде майка, награби тийн звездата на сцената на Американските музикални награди

Актрисата, известна с няколкогодишната си връзка с Джим Кери, е една от най-сладките блондинки в шоубизнеса и бе поканена да анонсира победителя в категорията за любим поп/рок албум.

Когато обаче Джъстин Бийбър излезе да получи статуетката, Джени не можа да се сдържи и го улови за врата, за да си открадне целувка - докато с другата ръка опипваше задните му части.

Скандалното й поведение може да е тласнало Селена Гомес обратно в прегръдките на певеца, след като доскорошните гаджета бяха засечени да си тръгват от церемонията в Лос Анджелис заедно, хванати за ръце.

По-късно Джени Макарти обясни защо не е могла да сдържи апетита си за агнешко*: "Беше толкова сладък, младичък... просто ми се прииска да му откъсна главата и да я изям."

Макар да няма особени професионални ангажименти напоследък, на Джени не й липсва самочувствие - кариерата й започва като модел на "Плейбой", през 1994-та печели титлата "Плеймейт на годината", а след това става водеща в MTV и комедийна актриса.

Има 10-годишен син, който е диагностициран с аутизъм. Авторка е на няколко книги (автобиографии и съвети за родители), най-новата от които - Bad Habits: Confessions of a Recovering Catholic, излезе наскоро.

Джени Макарти продължава да се снима за "Плейбой" и тази година отново бе корица на списанието в САЩ (през юли/август), както и в Германия - в актуалния декемврийски брой.

На 1 ноември тя навърши 40, а Бийбър е едва на 18.

* "Агнешко" (Cougar Town) е сериал, в който Кортни Кокс от "Приятели" играе наскоро разведена, самотна майка на тийнеджър. Пуми (cougar) наричат жените на средна възраст, които си хващат по-млади от тях мъже - като Деми Мур, която доскоро имаше за съпруг Аштън Къчър.