Не само Чарлийз Терон, но и актьорите от "Здрач" застанаха на страната на Робърт

Колегите на Робърт Патинсън и Кристен Стюарт от вампирската сага "Здрач" осъждали Кристен за изневярата й и били много загрижени за екранния Едуард.

Близки до актьорите твърдят, че звездите започнали да звънят на Роб веднага след като медиите гръмнали с новината, пише bliasak.bg

"Те бяха много загрижени за него. Кристен си затвори всички вратички по този начин. Премиерата на последната част на "Здрач" наесен ще бъде истински кошмар за нея", разказват запознати. 

И звездата от "Снежанка и ловецът" Чарлийз Терон обърнала гръб на Кристен заради близките си приятелски отношения със съпругата на Сандърс. 

Оказва се, че единствената в Холивуд, която я подкрепя, е Джоди Фостър. Двете актриси си партнираха във филма "Паник стая" съвсем в началото на кариерата на екранната Бела. Говори се, че именно Джоди я е посъветвала да се извини публично за случката. 

Колкото до Робърт, разбрахме, че той е потърсил утеха при приятелката си Рийз Уидърспун. Припомняме ти, че двамата участваха във филма "Вода за слонове". Близки на актьора твърдят, че той е проговорил на Кристен, но няма как да й прости изневярата.