"Ето сега щастието е пълно. Както се казва: младите щом се обичат да се вземат", добави Сидеров

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров заяви в парламента, че не е изненадан от споразумението за правителство, от този годеж, който се е очертал, пише Novini.bg

Патриотичният фронт

Той беше категоричен, че още за изборите през 2013 г. лидерът на НФСБ Валери Симеонов е бил напазаруван, за да бъде патерица на ГЕРБ, но тогава ГЕРБ не стигат до властта, защото бяха спрени от АТАКА. 

Сидеров коментира, че след сложен политико-финансов маньовър ВМРО е откъснато от ББЦ и е зашито за НФСБ и с голяма мъка партиите, които влизат в ПФ са дотикани до парламента. 

Той заяви, че от Патриотичния фронт действат различно от това, което говорят и пишат. 

"Защото да се съгласиш с 90% от програмата на ГЕРБ и така наречените реформатори, като част от тях са партии, които са унищожавали България – имам предвид партията на Костов, партията на Кунева, да приемеш това и да се наричаш патриот за мен е нон-сенс", каза още Сидеров.

Въпросът КОЙ

Сидеров коментира, че сега въпросът КОЙ стои с още по-голяма сила, защото никой не е разбрал как е нареден кабинетът. И въпреки желанието на всички да се премахне задкулисието, то сега става още по-голямо. 

Лидерът на АТАКА отбеляза, че въпреки задкулисието сега, не се чуват вувузелите. Не знам дали не са ги прибрали в домакинството на американското посолство, добави още той. 

Министерски постове

Сидеров коментира като изпълнение за пред публиката и за пред Брюксел, недаването на министерски пост на ПФ. Той е убеден, че ще им бъдат дадени добри постове извън министерските – като агенции, пристанища. 

Относно присъствието на АБВ в правителството, Сидеров коментира, че те също са в комбинацията, защото това е била целта на тяхното раждане.

Виж още: 10 култови изказвания на Волен Сидеров