Няколко неща, който могат да развалят всяка прогноза за гореща вечер.

Въпреки "Двама мъже и половина", все още сме на мнение, че хавлиените чорапи не са най-приятната гледка в леглото, но разбира се, в определени обстоятелства и те се преглъщат. 

Ролките, маската за коса, краставиците на очите, пеньоарът и бархетната нощница обаче няма да имат това щастие. Те са най-сериозните камъни в твоята градина. Ако искаш секс, не се появявай пред него в този вид. Нямаш шанс, освен ако не сте се виждали няколко седмици и погледът му е толкова замъглен от страст, че изобщо не му пука как изглеждаш. Но пък в тази ситуация ти надали ще изглеждаш толкова "компрометиращо". 

Рискуваш да охладиш желанието му и с крака като кактуси, които задират по чаршафа. Космите като цяло са лош атестат за теб, а и за него. При теб са най-отблъскващи по корема, при него - по гърба. Интимните изобщо няма да споменаваме.

Противна е и гледката на неподдържани нокти на краката - с остатъци от лак, начупени, неизрязани, с мръсотия по ъглите. Това е непростимо и в състояние да откаже всеки мъж и всяка жена не само от секс, а и от следваща среща с човека Х. Възпитаването на хигиенни навици е задължение на родителите в детска възраст, не на интимната половинка поне две десетилетия по-късно - никой на никого не е длъжен. 

Теб със сигурност ще те стресне и компанията на плюшена играчка в неговата стая. Би повдигнала много въпроси - той мамино синче ли е, напълно хетеро ли е, това подарък от предишно гадже ли е и защо го пази. Вече изброихме четири въпроса и нито един от тях не е свързан със секс, красноречиво нали?

Списъкът със сигурност е безкраен. Ние спираме дотук, ти продължи.