Или Ники Минаж и Лейди Гага в червено и черно на наградите "Грами 2012"

Лейди Гага не беше в центъра на вниманието на наградите "Грами", макар че целуваше сър Пол Маккартни, докато някъде наоколо бе новата му съпруга Нанси Шевел.

Тя не бе и неповторима като стил, тъй като Ники Минаж беше нейна достойна конкуренция в категорията "откачалки". Общото между двете, освен ексцентричния им стил, бе и дизайнерската марка, предпочетена за тоалетите им на червения килим.

Гага носеше специално направена за нея вечерна рокля от "Ателие Версаче", обсипана изцяло с черни пайети. Тоалета допълваха огромен златен пръстен и скиптър "Версаче", върху който бе инкрустирано логото на модната къща.

Горгоната Медуза, но в по-голям размер, бе избродирана с черни пайети върху червената сатенена наметка, с която се появи Ники Минаж.

Певицата водеше под ръка мъж, дегизиран като папата, а тоалетът й навяваше асоциации както с монахиня, така и с прелюбодейка, белязана с "алената буква".

Сценичното й шоу включваше екзорсизъм и изповедалня -  в тон с новия й сингъл Roman Holiday и превъплъщението в нейния "близнак" Роман Золански.