Другата неделя тя се завръща на екран с още епизоди от последния, трети сезон на "Седем часа разлика", а междувременно вече се снима и във "Фамилията"

Новият сериал на Би Ти Ви и "Камера", който по сюжет трябва да ни напомни "Кръстникът", събира отново на екран популярни лица от "Стъклен дом". Ваня Цветкова се присъединява към тях като съпруга на Стефан Данаилов, а Яна Маринова играе тяхна дъщеря.

Във "Фамилията" ще я видим доста различна от еманципираната съдийка Таня Стоева в "Седем часа разлика". Лидия е загубила разсъдъка си заради необичайни обстоятелства, но близките й са решили да не я изпращат в специализирана клиника.

Въпреки че е останала в дома си, тя живее в умишлена изолация и рядко контактува с роднините - но се намесва по неочакван начин в съдбите както на своята фамилия, така и на хората, свързани със семейството...

В сутрешния блок на Би Ти Ви актрисата сподели, че новата й героиня е изключително сложен образ, а самата роля е голямо предизвикателство за нея.

Всъщност всички персонажи във "Фамилията" изглеждат привидно нормални и уравновесени, но са разядени отвътре, защото времето на прехода ги е изкривило, обясняват от Би Ти Ви.

Излъчването на "Фамилията" започва тази пролет. "Седем часа разлика" се завръща финално в ефир от 24 февруари, отново в неделя и с двоен епизод.

Съдия Таня Стоева между двама мъже - прокурора Иванов (Симеон Лютаков) и мафиота Милото (Калин Сърменов)