Малко след като официално бе съобщено, че "Господари на ефира" се завръща, от Нова телевизия оповестиха подробности и за новия сезон на "Пълна лудница"

Двете популярни комедийни предавания бяха свалени от ефир в началото на април след разногласия между продуцентите и Би Ти Ви. За връщането им в конкурентната частна телевизия се заговори още тогава, но сега са оповестени и подробностите.

Новият сезон тръгва наесен, като шоуто се завръща към първоначалния си формат, в който тръгна по Нова телевизия през 2009 г. - пародии на най-популярните тв предавания, новинарски емисии, сериали (вече български) и, разбира се, музикални клипове

На прицел вече ще са лицата на Нова: Ники Кънчев/Пънчев, Венета Райкова/Знайкова, Мартин Карбовски/Грабовски, Николай Дойнов/Знойнов. Отново ще гледаме и скечове от Митницата на Спарта (пародиите на филма "300" - 2 и 200).

Междувременно Жоро Бекъма (Димитър Рачков), Мама Божка (Мария Сапунджиева), Марчето (Мария Игнатова), Карфиол Петров (Герасим Георгиев-Геро ) и останалите всенародни любимци от предишния сезон - "Пренареждане", ще продължат да са част от шоуто.

За да си припомним "Хвани богат“, "Зловещо", "На шкембе" и други от пародиите в премиерния сезон, от 12 юли телевизията започва излъчването на 10 от своите най-добри издания на "Пълна лудница".

Продуцентите от "Глобал вижън" на свой ред подготвят и доста други промени в шоуто, за част от които Джуди и Маги Халваджиян ще разкажат в "На кафе" в понеделник сутринта, 2 юли.