Най-новите роли на актрисата са в излизащия напролет "Бел Ами" и като гост-звезда от сериала Smash

Ума Търман, която в края на април навършва 42, е бременна. Чудехме се дали затова напоследък ходи в дълги черни рокли, но американските медии твърдят, че новината е съвсем прясна - и потвърдена от неин представител.

Звездата от "Убий Бил" има дъщеря и син, съответно на 13 и 10, от брака си с Итън Хоук, който приключи през 2003 г. В началото на 90-те е била омъжена за друг свой колега - Гари Олдман.

Новата й любов - и баща на третото й дете - е финансистът Арпад Бусон. Двамата са заедно от 2007-а, преживяха кратка раздяла, но от миналата година са отново заедно.

Бусон също има две деца - от супермодела Ел Макферсън по прозвище Тялото, с която са били и сгодени. 

Бусон и Търман през юни 2009 г. в Лондон, на благотворителна вечер на организацията ARK

Той е съосновател на благотворителна организация за защита на децата - Absolute Return for Kids, която е развивала дейност и в България.

Най-новата роля на актрисата е в "Бел Ами", екранизация по едноименния роман от Ги дьо Мопасан, в която й партнира Робърт Патинсън. Филмът се чака по кината у нас в края на април.

Търман е ангажирана и като гост-звезда в новия музикален сериал на Ен Би Си Smash (продуциран от Стивън Спилбърг), който разказва за млади актриси, които се конкурират за ролята на Мерилин Монро в бродуейски мюзикъл.

Първите подозрения, че е бременна, се появиха след ревюто на Томи Хилфигър от модната седмица в Ню Йорк на 12 февруари 2012 г., когато Ума седеше на първия ред, но старателно криеше фигурата си.