Говори се, че двамата тенисисти са тайно влюбени.

Григор Димитров разби световния номер 8 Марди Фиш! 20-годишният българин, който е 76-и в света, показа невероятен тенис в мача си с осмия в света Марди Фиш и го надви с 6:2, 6:1 за по-малко от час (58 минути). След този успех България все пак може да завърши на второ място в крайното класиране на група "А" на турнира "Хопман Къп".

Междувременно около името му се вдигна шум и в друга посока. Появи се информация, че той и партньорката му на корта, Цвети Пиронкова са тайно влюбени. Това сподели официалното гадже на Цвети - футболиста Мишо Мирчев, който се е оплакал пред приятели.

Всъщност Гришо е с три години по-малък от Цвети, но това не се оказало проблем. Всичко започнало миналото лято, когато Пиронкова е била сама на турнир в чужбина, а Мирчев на Слънчев бряг, където е бил част от журито на конкурс за красавици, пише hotnews.bg.

Цвети започнала да споделя проблемите във връзката си с Гришо. След време те вече не могли един без друг.

Пръв за връзката им научил бащата на Гришо Димитър, който е и негов треньор. Той категорично е забранил на младата звезда да има каквото и да било с Цвети, тъй като това щяло да попречи на кариерата и на двамата. Григор обаче продължил тайната си връзка, докато баща му не предприел крайни мерки. Димитър лично се е срещнал с бащата и брата на тенисистката и им разкрил тайната. Всички взели решение, че връзката ще навреди и на двамата и трябва да се прекрати. 

Турнирът в Австралия обаче отново ги събрал. Бащата на Пиронкова, притеснен от този факт, лично е поел разноските на гаджето на Цвети, за да е до нея неотлъчно денем и нощем. Така единственото място, където двете млади звезди могат да бъдат заедно, е на терена по време на мачовете и тренировките.