Deichmann представи тенденциите за сезон есен/зима в харектерния стил на четири модни столици

Дайхман пренесе новите тенденции в модата при обувките за новия сезон в характерния стил и ситуации на четири модни столици. С пътешествие до Ню Йорк, Лондон, Париж и Милано видяхме как актуалното за сезон есен-зима 2012/2013 се въплъщава в специфичния стил на дамите, живеещи в тези космополитни градове.

Стилът на Ню Йорк се свързва с динамика и дързост в комбинациите 

Силата, категоричността, дързостта, забързаността и свободата на комбинации можем да видим в тренда Color blocking. Смелото комбиниране на ярки цветове дава свобода и в същото време лекота. Пълна свобода във формата - без значение дали са боти, или ботуш, обувки на платформа от велур или лак, водещ е силния цвят в комбинация с други такива.

Лондон вдъхновява и изумява с изключително нестандартната и смела еклектика и уникален стил създаден от почти безразборното смесване на елементи от различни стилове

Модата из лондонските улици носи усещане за свобода, комфорт, еклектика, експеримент, а спортните боти са много характерен елемент от стила на типичната лондончанка. Предложенията на Дайхман при спортните боти са всичко, но не и скучни – от земни тонове, до животински принт или неочаквани ярки блок комбинации.

Малко винтидж, малко пънк, малко милитъри, животинска шарка и груби спортни обувки. 

Синоним на думата 'стил' е... Париж

Новите тенденции на Дайхман в парти моделите, токовете и платформите могат да се комбинират с класически цветове и кройки и да променят една дама в стилна френска госпожица. Вечната комбинация между черно и бяло, малко дантела и малко перли с намигване към Коко Шанел.

С минимум акценти вие може да изглеждате строга, романтична или безкомпромисно силна жена. В предложенията на марката виждаме подходящи парти модели, токове и платформи.

Особено модерен е миксът на черна кожа с дантела или капси, които виждаме като свеж акцент при елегантните модели.

Почти всяка жена е влюбена в един град, градът на обувките – Милано

Стилът на Милано е комбинация между уют и лукс. За да сте в крак с модата Дайхман акцентира на земните тонове и формите като боти, токове и платформи, заедно с комфорта на модела и типично италианската малка доза животински принт за разкош. За този сезон особено актуални в разцветките са бордо или принт на питон и леопард.

Новите тенденции на Deichmann:

Обувки с висок ток и платформи: Обувките с високи токчета категорично вече не напускат дома без платформи. 

Colour Blocking: Последен писък на лятото, който се наложи светкавично в новия сезон: Не по-малко вълнуващи са комбинациите на цветовете, които и през есента ще бъдат отново истински празник за окото.

Спортна есен: До модните върхове можем да стигнем с актуални тип планинарски модели и боти с връзки. Подметките с по-груба структура, пригодена за дейности на открито, придават характер, без да се отказваме от необходимия шик.

Ярки цветове: След това лято окото ни свикна с ярките цветове и не би искало да се лиши от тях и през есента. Така че искрящо червеното, розовото, синьото & Co са все още актуални.

Кафяви тонове: Неотлъчни спътници на есента са естествено разнообразните кафяви тонове, които от топлите нюанси на коняченото до силно шоколадовото покриват цялата гама и допринасят за изискана женственост.

Боти: Те почти отнеха първенството на ботушите с висок шафт. Новите попълнения от боти и закачливи ботушки до глезена със сигурност ще бъдат моден акцент.

Парти стил: Черното ще се наложи най-късно тогава, когато отново стане време за празнични поводи и шикозни партита.

Чанти: Незаменимият аксесоар побира в себе си всички съкровища, необходими на една
дама. Затова още по-радващ е големият избор на цветове, размери и стилове.

Посети магазините на веригата и сама открий любимите си модели за сезона.