Веднага след като се разбра, че продуцентите на "ВИП Брадър" се опитват да вкарат в Къщата някоя международна знаменитост, започна да се спряга името на Памела Андерсън - но в българското риалити вече е била Летисия Каста, макар и само на кино

Памела Андерсън, която на 1 юли навърши 45, не е дебютантка в риалити форматите - през 2008 г. тя влезе като гост-звезда в австралийския "Биг Брадър", а през 2010-а украси с присъствието си и индийския "Биг Бос".

През последните години Пам няма постоянни филмови ангажименти, освен природозащитните каузи на ПЕТА, така че всеки допълнителен хонорар би бил добре дошъл за нея.

Вариант за "ВИП брадър-4", който тръгва през септември по Нова тв, са и кинозвезди, които идват у нас за снимките на поредния си филм. Споменава се например Жан-Клод ван Дам, който тези дни бе забелязан да се снима със свои фенове в столично заведение.

Жан-Клод ван Дам беше засечен в нощен клуб в София в първите дни на юли 2012 г. и не отказа да се снима със свои почитатели. Снимка: Косара Колева / Булфото

Всъщност в българския "Биг Брадър" вече са влизали световноизвестни актьори, макар и само на филм.

Става дума за датчанина Туре Линдхарт, играл в "Ангели и демони" по романа на Дан Браун "Шестото клеймо", и бившият френски топмодел Летисия Каста, които изпълняват главните роли в "Островът" на Камен Калев.

Премиерата в българските кина бе миналата година, а тази седмица лентата най-сетне тръгва на екран и във Франция.

По-голямата част от действието се развива на остров Света Анастасия / Болшевик, но на финала героите на Линдхарт и Каста влизат в българското риалити, а епизодични появи имат Део, Иван и Андрей, Любен Дилов-син и Милен Цветков. Припомни си ги в този кратък филм за филма.

Untitled from the island movie on Vimeo.