Преди няколко дни той мина по червения килим за кинонаградите на MTV, а от този петък можем да го гледаме в "Страшен филм-5"

Снуп има епизодична поява като самия себе си в премиерната хорър пародия, където се появяват и други звезди (Чарли Шийн, Линдзи Лоън, Майк Тайсън).

Виждаме го и в новия трейлър, който подчертава сюжетната близост със скорошни филми на ужасите като "Хижа в гората" и "Мама".

Подобно на повечето известни рапъри, Снуп често приема роли в киното и телевизията. Филмографията му вече е доста обемна и включва дори озвучаване на анимационни герои (в предстоящия "Турбо").

Миналата година той стана и главен герой на документалния филм Reincarnated (Прероден).

Лентата, заснета от списание "Вайс", проследява причините за поредната промяна в името на бившия Снуп Доги Дог, който от Снуп Дог се прекръсти на Снуп Лайън - пътуването му до Ямайка и запознаването с корените на реге музиката и раста културата.

Reincarnated се нарича и новият албум на Снуп, който излиза на 23 април с песни като No Guns Allowed, където пее с дъщеря си Кори Би, Here Comes the King и Lighters Up.

Чакаме го отново за концерт у нас на 8 юли в зала "Арена Армеец", подгряван от 100 Кила.