15 забавни секс факта за весел край на вечерта.

1. Вибраторът бил използван първоначално (ХIX век) като средство за лечение на женска хистерия. Достигането на оргазъм чрез стимулация с вибратор притъпявала тревожността. 

2. Спермата съдържа цинк и калций, които са много полезни за зъбите. Освен това протеините, които се съдържат в спермата стягат кожата и дори помагат за заличаване на бръчките.  

3. Средната дължина на еректирал пенис е 12,7 см. 

4. До 1973 г. хомосексуалността е била в списъка с ментални болести на Американската психиатрична асоциация. 

 5. С 30-минутен секс изгаряш около 200 калории. 

6. Долната част от костюма за бурлеска се е използвала като "интимна перука" от проститутките през XV век. Тя прикривала симптомите на сифилис и срамните въшки. 

7. В Хонг Конг дамите, чийто съпрузи им изневеряват, имат право да ги убият, но само ако го направят с голи ръце. 

8. В Алабама и Мисисипи е забранена разпродажбата на секс играчки.

9. Във Флорида на мъжете е забранено галенето на женски гърди.

10. В Небраска не можеш да правиш секс без дрехи.

11. Оралната любов се нарича "свирка" още от Викторианската епоха. Тогава проститутките се наричали „свиркаджийки", а "духане" било жаргон за еякулация. Така от 1930 г. насам оралната любов се нарича "свирка". В Древна Гърция изразът за това бил "свирене на флейта".

12. Като го споменахме, знаеше ли, че в Сингапур оралния секс е забранен. 

13. Индонезия режат ръце, ако ги използваш, за да си доставиш удоволствие.  

14. Мъжете, които гледат порно, в което участват повече мъже отделят много по-голямо количество сперма. Ако той гледа порно с двама мъже и една жена, произвежда много повече сперма, отколкото, ако гледа лесбийско изпълнение. Учените твърдят, че причината е, че при вида на конкуренцията, в мачовците се засилва инстинкта за възпроизвеждане.

15. И пингвините проституират. Женските пингвини "предлагат" секс на мъжките в замяна на намиране на материали за гнездата им. Женските извършват сложни ритуали по ухажване, за да получат от мъжките каквото им е нужно и след това ги изоставят.