Певицата заяви, че няма нужда от такава показност.

Галена отрече слуховете, че ще я видим в новия сезон на риалити формата. Тя публикува изявление в официалната си страница във Facebook:

"Мили мои, клипът ще бъде факт в 23:00 тази вечер в ефира на Планета HD. Много се извинявам за цялата ситуация, която се създаде, но наистина нещата не зависеха само от мен, а целта ми както винаги беше да доизпипам и последния детайл. Надявам се да не ми се сърдите и да се насладите на крайния продукт.

Колкото до слуховете за VIP Brother - да, получих покана, но я отказах, не смятам, че имам нужда от такава показност. Целувки и до скоро!"

В цитата пък става въпрос за последното видео на Галена, което е меко казано впечатляващо за български клип. Гледайки кадрите започваме да намираме смисъл във всички пари, които се влагат в индустрията. Ако не си фен на попфолка, изключи звука, но определено не подминавай "Много ми отиваш", чийто режисьор е Жоро Манов. 

Стайлингът разбира се е поверен на Добри Киряков, който облича галена в Givenchy, David Koma, Michael Kors, Roberto Cavalli, H&M, Paco Rabbane, обувките на Giuseppe Zanotti и аксесоари от Ана Дело Русо за H&M и Линда Фароу.