В наши дни сексът продава. Сексът се търси най-много. Сексът движи света.

Ако твоят сексуален живот не е на ниво, спри да правиш следните шест неща, които всички женски списания, не спират да ти препоръчват. 

Може едно време да са били секси, но отдавна са толкова голямо клише, че направо убиват желанието ти.

Кибер секс

Кибер сексът отдавна е изгубил своето очарование като начин за правене на секс. Стоиш си пред монитора и търсиш забавление за малките часове. По-добре си пусни някое порно клипче, но в никакъв случай не прави кибер секс. Никога не знаеш с кого си имаш работа. Вероятността да си чатиш с някого, който е на  възрастта на родителите ти, а се представя за 18-годишната Гери, е твърде голяма.  

Телефонен секс

Телефонният секс е под номер две в нашата класация. Той заема специално място в сърцата на хората, които поддържат връзка от разстояние. Много често влюбените гълъбчета отказват да приемат, че уеб камерата съществува, тогава единствената им алтернатива е телефонът. Неприятното на този секс е, че трудно можеш да описваш еротични картини и да дишаш тежко, докато половинката ти те пита "Какво каза? Не те чувам добре!".

Кажи името ми

Винаги е приятно да чуеш как любимият човек изговаря името ти. Искаш да го чуваш пак и пак. Искаш гаджето ти да говори мръсотии по време на секс и когато най-малко очакваш да извика с пълно гърло името ти. Съветваме те да не го караш да прави това. Последствията няма да доведат до нищо добро. Красивите ви потни тела ще откажат да продължат започнатото.

Писане на секс съобщения

Писането на похотливи съобщения си е  цяло изкуство. Трябва да имаш дарба, за да накараш получателя на съобщението да се възбуди до полуда. Обаче, за да развали цялата магия на секс съобщенията, идва на помощ автокоректорът. Тази прекрасна функция на твоя телефона отвлича вниманието ти от основната задача и всички мръсни помисли в теб се изпаряват. 

Ролеви игри

Всяка жена си е мечтала поне веднъж да се облече в костюма на Зина - принцесата войн, да нададе боен вик и да се хвърли в леглото, за да омачка чаршафите с половинката си. Цялата концепция звучи добре, но за да има истински успех, трябва любимият да е без дрехи в очакване на своята Зина. Ролевите игри в спалнята са забавно занимание, но по-забавно е правенето на секс.

Романтично настроение

Прибираш се вкъщи и що да видиш - свещи, шоколад и разпръснати по леглото листенца от рози, приглушена светлина и чуваш хубава музика на фон. Явно някой се е постарал. Добре, но ако беше "Св. Валентин". Сега не ти е до романтика, а по-скоро до едно бързо, здраво, силно любовно изживяване. Романтиката не винаги е подходяща. Понякога е нужно да си пуснете някой лош филм и да си купите пица, тогава сексът ще дойде като по поръчка.