Някогашните тийн звезди вече предупредиха, че новият им филм "Купонджийки" не е за техните невръстни фенове

Сигурно се чудите какво всъщност смъркат звездите на екрана, когато симулират употреба на наркотици (нещо, заради което филмите им отиват в категория, изискваща малолетните зрители да бъдат придружавани от възрастен).

Е, наясно сме поне за Селена Гомес и Ванеса Хъджънс, които се размотават по бански в драматичната кримикомедия "Купонджийки" (Spring Breakers), очаквана у нас с първите дни на пролетта.

Фотогалерия: Четири тийн купонджийки

Звездите на "Дисни ченъл" от сериала "Магьосниците от Уейвърли плейс" и филмите "Училищен мюзикъл" например заменили кокаина със стрити на прах витамини.

Пред сп. "Пейпър" Ванеса споделя как усетили такъв прилив на енергия, че мнозина на снимачната площадка се зачудили дали двете млади дами не са се дрогирали наистина.

Героините им са част от каре колежанки, които са принудени да работят за наркодилър (Джеймс Франко, когото от 8 март ще гледаме в "Оз: Великият и могъщият") в замяна на гаранцията, платена от него, за да ги измъкне от ареста, след като биват обвинени в обир на ресторант с цел да финансират приятното прекарване на пролетната си ваканция.