Приятелката на Джъстин Бийбър, която е също толкова голяма звезда зад Океана, идва да се снима в екшън с Итън Хоук

"Бългерия... България?" - на пръв поглед сякаш не е сигурна как се произнася името на страната, където й предстои да се снима в нов филм. Дали вече не е започнала да учи български?

Но дори и да не знае името на далечната за нея балканска държава, не можем да я виним - тя е пред камерите още от 7-годишна възраст, а след като "Дисни" я откриват на 12, е едно от най-популярните лица в техните сериали.

Коронната й роля е в "Магьосниците от Уейвърли плейс", който приключи в началото на 2012-а, а неотдавна й донесе наградата Kids' Choice за любима тв актриса.

В сериала се снима от 15-годишна, а междувременно започва да пее, като вече има три албума - а заедно с приятеля си Джъстин Бийбър са любимите певци на хлапетата зад Океана. Who Says е един от миналогодишните й хитове с нейната група The Scene.

Ще запишат и четвърти албум, но засега на преден план излизат филмовите й ангажименти. Освен дългоочакваната анимация "Хотел Трансилвания", където озвучава дъщерята на Дракула, напоследък тя участва в Spring Breakers с Джеймс Франко и Ванеса Хъджънс, а също и в хорър-трилъра на Илай Рот Aftershock.

В най-новия й филмов проект - драматичният екшън The Getaway, който ще се снима в България, - ще й партнира Итън Хоук.

Това лято тя навършва 20 и вероятно вече няма да се съобразява толкова с малолетната си публика - дори предупреди, че някои от ролите й вероятно няма да допаднат на феновете.

Новината за България, какво още планира до края на годината (четвърти албум), колко пъти е гледала "Игрите на глада" (два), как се отнася към негативните коментари по неин адрес - в това видео, документирало как отговаря на прииждащите онлайн въпроси от почитатели.