Имате две седмици да се възползвате от офертата

От 23 октомври всички клиенти в е-магазина на "Мтел" могат да закупят смартфона Samsung Galaxy K Zoom на половин цена. Промоцията е валидна през следващите две седмици както за покупка в брой, така и на изплащане с тарифни планове "Мтел Трансфер".

Samsung Galaxy K Zoom e удостоен с наградата за европейски смартфон фотоапарат за 2014-2015 г. от Европейската асоциация за образ и звук (EISA), заради отличните му технически параметри. Устройството е идеално съчетание между смартфон и фотоапарат, което би задоволило и най-взискателните любители на снимките със своята 20,7-мегапикселова камера и Xenon & LED светкавица.

Операционната система на Samsung Galaxy Note K Zoom е 4.4.2 Kit Kat, размерът на дисплея е 4,8'' HD Super AMOLED, а резолюцията - 1280x720 пиксела.

Android почитателите могат да намерят K Zoom в онлайн магазина на "Мтел" на цени от 299,95 лв. в брой, или 13,40 лв. на месец с тарифен план "Мтел Трансфер XL" при сключване на договор за срок две години.

Доставката на всички стоки, закупени от електронния магазин на Мтел за цялата страна, е безплатна. Освен това, клиентите могат сами да изберат начина на плащане - чрез наложен платеж или в "Мтел" магазин.

За всички въпроси, свързани със смарт устройства, "Мтел" предлага консултация на телефон 088 1881. Смарт линията е достъпна всеки ден от 8 до 21 ч.