Въображаемото гадже на всяка тийнейджърка и не само, Раяън Гослинг, се издигна в очите ни още повече. Актьорът защитил приятелката си Ева Мендес от самонадеян фотограф.

Според в. "Ню Йорк Пост", Гослинг и Мендес били в хотел в Голямата ябълка за премиерата на филма си The Place Beyond the Pines, когато фотограф, който и преди е снимал актрисата, й подвикнал "Хей, бейби!"

Това не се харесало на Гослинг, който всъщност почти не коментира отношенията си с Ева. 

Райън направо полудя, насочи се към фотографа и каза в лицето му "Кого наричаш бейби?", разказва очевидец. 

Ева трябваше да се намеси и да ги успокои, преди да се стигнеше до юмруци - продължава свидетелят. След това Райън се омилостиви и стисна ръката на фотографа. 

Райън Гослинг и Ева Мендес играят като люк и Ромина във филма The Place Beyond the Pines. Той играе неин бивш приятел, от когото тайно е родила син, и двамата отново заживяват заедно. Действието се разгръща в продължение на 15 го

32-годишният Райън Гослинг, който наскоро заяви, че ще си почине от актьорството, за да се занимава с режисура, излиза с Ева Мендес от около година.

Въпреки че и двамата са доста популярни, засега се стараят да държат връзката си настрани от медиите. Толкова упорито, че на партито след премиерата на филма, били отделно цялата вечер.