Наесен Нова тв ще излъчва и "Биг Брадър", и ВИП версията му - което означава, че вероятно отново ще гледаме и пародиите им в "Господари на ефира": "Бай Брадър" и "Баш Бай Брадър"

От септември риалити шоуто "Биг Брадър" се завръща в ефира в два последователни сезона, съобщиха от Нова телевизия.

Началото е с нов "ВИП Брадър", за участие в който вече били одобрени бивш министър, евродепутат, нашумяла писателка и футболна съпруга.

Веднага след него в Къщата влизат някои от най-емблематичните съквартиранти от предишни сезони на "Биг Брадър".

Продуцентите на риалити шоуто отново са "Олд скул", а изпълнителният директор Нико Тупарев коментира: "Тези две издания на „Биг Брадър” ще бъдат много

изненадващи и най-важното - много позитивни

За нас този проект винаги е имал и допълнителна, сантиментална стойност. Затова сме силно мотивирани да предложим на зрителите на Нова тв истинско телевизионно изживяване тази есен."

Разговорите, които вече водим с популярни личности, протичат изключително добре и вярвам, че ще успеем да изненадаме всички с най-добрата селекция от ВИП съквартиранти досега, допълва Тупарев.

Екипът на предаването вече водел преговори с потенциални участници, а до финала на първия етап от кастинга остават по-малко от две седмици.

Една и съща ли ще бъде Къщата,

където ще се състоят двете издания, къде се намира тя, кой ще бъде водещ, кои са известните личности във "ВИП Брадър 4", и кои от познатите досега съквартиранти ще влязат в напълно новия формат на "Биг брадър", са въпроси, на които продуцентите и телевизията тепърва ще дават отговори.

Дали те ще са сред съквартирантите и в новия "Биг Брадър"?