Оливия Уайлд и Кери Уошингтън плюс съпругите на Крисчън Бейл и Крис Хемсуърт демонстрираха на "Оскарите" мода за бременни

Звездата на сериала "Скандал" Кери Уошингтън миналата година се нареди сред най-стилните дами в света, а за нощта на "Оскарите" бе избрала лилава рокля от сатен с дискретна цепка, която подхождаше на шоколадовия й тен.

Тоалетът бе дело на Джейсън Ву. Любимият дизайнер на Мишел Обама за пръв път облича актриса за церемонията в Холивуд, но дебютът му бе определен като по-скоро неуспешен.

Разхубавена от бременността, по червения килим мина и актрисата от "Бързи и яростни-6" Елза Патаки, а синьо-зелената рокля от Ели Сааб подчертаваше факта, че очаква близнаци. 

Фотогалерия: Бременни звезди

Тя позираше за снимки с гордия си съпруг - звездата от "Тор: Светът на мрака" и пренебрегнатия от киноакадемията "С пълна газ" Крис Хемсуърт, - с когото вече имат дъщеричка, родена през май 2012.

Оливия Уайлд, която в началото на тази седмица навърши 30, бе по-дискретна в черна "Валентино" с поло яка, джобове и бял шлейф.

Актрисата, която изгря в ролята на бисексуалната Номер 13 в сериала "Доктор Хаус", бе придружавана от своя годеник и колега Джейсън Съдейкис.

Синът им се чака на бял свят в началото на май, а дотогава таткото е подръка, за да документира дебюта му по червения килим на "Оскарите".

Седмица след церемонията бе съобщено и за друго очаквано звездно бебе - на Крисчън Бейл. Актьорът, номиниран за ролята си в "Американска схема", и Сандра "Сиби" Блажич са женени от 2000 г. и вече имат 9-годишна дъщеря.

На червения килим бившият Батман и половинката му бяха сред най-елегантните двойки, което постигнаха чрез уеднаквяване на стила си - "Долче и Габана", изцяло в черно.