Певицата позира по монокини във френското мъжко списание "Луи" и бразилското издание на "Вог"

Фотосесията за френската аудитория е заснета от топфотографа Марио Соренти, а корицата с голия бюст на Рири може да се види в пълния й блясък на сайта LuiMagazine.fr.

Създадено още през 60-те, по модела на американското "Плейбой", в началото "Луи" се афишира като списание за модерния мъж, но през първите години от новия век сменя издателя си и се ориентира към порнографската тематика.

Възродено е като елитно списание миналата есен под ръководството на писателя Фредерик Бегбеде, а Риана далеч не е първата известна дама, заголила гръд на корицата му.

Междувременно певицата сваля горнището и във фотосесия за бразилския "Вог".

В майския брой на изданието звездата позира за серия стилни снимки на морския бряг, като дискретно прикрива гръдта си с ръце. Фотосесията е заснета на плажа Илха Гранде в Рио де Жанейро.

Виж още: Риана отново гола

Рири не за първи път показва ексхибиционистични наклонности в списанията - тя се е разголвала в американското GQ, сваляла е дрехите си и за британското "Ескуайър", показвала е всичко от себе си в Complex, събличала се е с Кейт Мос за страниците на V, а някои от най-съблазнителните й фотосесии са заснети от Тери Ричардсън.