Риана проговори за връзката си с Крис Браун за първи път пред "Ролинг стоун" и обясни защо е решила да му даде шанс.

"Реших, че за мен е по-важно да бъда щастлива, и няма да допусна ничие мнение да ми попречи. Дори и да е грешка, това е моята грешка", казва Рири. 

Двамата споделят доста лудо минало. Припомняме ти, че на парти преди наградите "Грами" през 2009 г. Крис посегна на Риана. След като известно време стояха на разстояние един от друг, сега отново се виждат. 

В новия брой на списанието тя разказва и какво е различното помежду им сега. 

"След като събереш всички парченца, пъзелът не е толкова розов. Виждате ни да се разхождаме заедно, да танцуваме в клуб или да сме в студиото и си мислите, че знаете всичко. Но сега нещата са различни. Вече не спорим за глупости. Държим един на друг. Знаем точно какво имаме и не искаме да го губим", откровена е певицата.


Риана и Крис Браун посетиха баскетболен мач между "Лос Анджелис лейкърс" и гостуващите "Ню Йорк никс" в самия коледен ден, 25 декември 2012 г., след като седмица по-рано Рири обяви сърцето си за свободно...

Риана добавя и че не само обществеността, но и Крис е бил ужасен от това, което е направил. 

"Той не може да си позволи да прецака нещата отново. Няма такъв вариант. Не мога да кажа, че нищо никога няма да се обърка, но съм убедена, че той е отвратен от постъпката си. Нямаше да стигна толкова далече, ако не бях", завършва тя, а ние се надяваме да е права.

Преди време Риана призна пред Опра Уинфри, че Крис Браун е любовта на живота й. Повече прочети тук