Фронтменът на "Дюран Дюран" е женен за супермодела Ясмин вече над четвърт век - и със сигурност е наясно по въпроса

Със сигурност всяка двойка, издържала заедно достатъчно дълго време, има своя рецепта за брачно дълголетие, но ето какво има да каже по въпроса Саймън Ле Бон.

Певецът от "Дюран Дюран" е женен щастливо за супермодела с иранска кръв Ясмин, която харесал по снимка от списание и издирил чрез модната й агенция. Двамата вдигат сватба през декември 1985 г. и имат три дъщери.

В наши дни двойките често са склонни да се предадат пред първите препятствия и да се откажат от връзката си, смята Саймън - но е убеден, че това може да се избегне.

Тайната на собствения му 26-годишен брак се дължи на:

компромиси, обещания и подаръци

В този ред. Всичко това помага, но на първо място, разбира се, е любовта.

"Много е важно обаче да не се отказвате. Хората понякога са убедени, че ако бракът им не е идеален, е по-добре да го зарежат и да опитат отново. Това обаче е погрешно схващане", споделя Саймън пред британския таблоид "Дейли експрес".

Миналата година 47-годишната вече Ясмин се снима в клипа на "Дюран Дюран" Girl Panic! заедно със своите колежки супермодели от едно време Наоми Кембъл, Ева Херцигова, Синди Крофърд, Хелена Кристенсен, които влизат в ролята на музикантите от групата, а режисьор на видеото е Йонас Акерлунд.