MoitePari.bg ви канят на форума "Финансиране на бизнеса".

Второто издание на форум "Финансиране и бизнес", организиран от екипа на финансовия портал MoitePari.bg, ще се проведе на 27 май в София Хотел Балкан (Шератон) под мотото "Решения за успешно финансиране на бизнеса". 

Целта на форума е информационно подпомагане на развитието на малките и средни предприятия у нас.

По време на “Финансиране и бизнес“ предприемачи, изпълнителни директори, финансови мениджъри, финансисти и счетоводители ще имат възможността да се срещнат лично с експерти и представители на различни банкови и финансови институции, и да получат подробна информация за различните опции за финансиране:

- банкови програми за финансиране – стандартни и по Европейски програми; 
- насърчителни програми, експортно-финансиране; 
- финансиране от небанкови институции;   
- финансиране на лизинг и факторинг; 
- финансиране по Европейски програми;
- дялови инвестиции и други. 

Във формата на форума са предвидени две основни части - семинарна (дискусионна част) и изложбена част

Семинарната част на форума ще включва панелни дискусии и лекции, водени от доказани финансови експерти, представители на бизнеса и на различни бизнес асоциации и сдружения. 

Програмата предвижда 3 основни панела за банково кредитиране, финансиране от небанкови институции, факторинг и лизинг; финансиране по европейски програми. 

Изложбената част - кредитни експерти от водещи банкови и небанкови институции ще бъдат на разположение  през целия ден и ще отговарят на въпроси на посетителите, търсещи възможност да получат оферта или отговори на конкретни запитвания.

Участието на семинара е безплатно. Изисква се само предварителна регистрация.

По време на форума за първи път ще се обявят и резултатите от проучването на MoitePari.bg  за нагласите, проблемите и това какво знаят представителите на бизнеса, когато говорим за начини на финансиране. Може да се включите в анкетата на FnB-anketa.