Моден гаф или не бе тоалетът на Дженифър Лорънс на наградите на актьорската гилдия?

Въпреки че на наградите "Златен глобус" беше болна от грип, а две седмици по-късно - вече с пневмония, Дженифър Лорънс не пропуска нито една холивудска церемония. И има защо!

В понеделник сутринта 22-годишната актриса прибави към колекцията си поредната статуетка за ролята в премиерния у нас "Наръчник на оптимиста" - този път от гилдията на екранните актьори.

Първото име, на което благодари развълнувана в речта си, беше MTV - защото влязла в гилдията на професионалните актьори, след като 14-годишна получила първия си ангажимент на екрана, в реклама за тяхното риалити шоу "Моите сладки 16 години".

Но не това бе най-интересното...

Дженифър след церемонията с друга от номинираните актриси - Наоми Уотс, също с голи рамене, но в рокля Marchesa с бродерия и инкрустирани кристали

Сред най-коментираните теми в "Туитър" и медиите зад Океана бе предположението, че роклята й се е разпаднала по време на награждаването, което не е съвсем вярно. 

Лорънс бе облечена в модел от пролетната колекция висша мода на Dior, представен няколко дни по-рано в Париж. 

Фотогалерия: "Шанел" и "Диор": колекциите, звездите

Докато прегръща колегите си наоколо и си пробива път между столовете, роклята за кратко разкрива бедрата й. Малко по-късно виждаме същата гледка, докато Дженифър я придърпва нагоре, за да не я настъпи, изкачвайки се на сцената.

Секунди след това обаче дизайнерската дреха си е на място, докато младата актриса произнася благодарствените си думи.

Всъщност виждаме прозрачната подплата, която свързва горния и долния слой от полите на роклята.


Тъмносинята рокля няколко дни по-рано на ревюто на "Диор" с висша мода пролет-лято 2013

Разбира се, това е наше предположение, но вярваме, че роклите Dior висша мода не се разпадат току-така.

Причина за "модния гаф" вероятно е фактът, че моделът е съвсем пресен и Дженифър не е свикнала с него - ако беше повдигнала долната, а не горната част, нямаше и да забележим сложната кройка.

Все пак, добре е, че това се случи толкова скоро след ревюто, защото поне сега е ясно, че с тази рокля е рисковано да се ходи без бельо.

За да запазим веселия тон на новината, прилагаме и GIF-изображение: