Номинираната за изгонване плеймейтка написа посланието на планираната за двамата романтична вечеря, на която бившият й любим отказа да присъства

"Тази вечер ще бъде много емоционална за мен! Ще направя една от най-откровените си изповеди. Тя е посветена на най-важният мъж в живота ми досега - Благо.

Благо, искам да ти кажа думи, които не успях да споделя с теб през последния месец, когато отново живяхме под един покрив. Когато те срещнах преди три години и половина, не знаех, че ти ще бъдеш човекът, който ще ме убеди, че ЛЮБОВТА съществува.

Изживяхме мигове, които ще помня цял живот. Надявам се и ти! Бяхме заедно в един от най-трудните ни моменти в живота ни, а това никога не се забравя! Тогава и двамата много си вярвахме. Аз открих, че зад тази мъжкарска същност се крие емоционален и добър човек.

Сигурна съм, че нищо на този свят не е случайно. Вероятно и нашата раздяла е трябвало да се случи. Сега всеки от нас е тръгнал по своя път.

Колкото и невероятно да звучи, аз съм човекът, след твоето семейство, който най-много ти желае щастие с новата ти любов - Любина. Надявам се с нея да усетиш това, което съм почувствала аз, когато бяхме заедно.

Надявам се, наистина се надявам, че престоят в Къщата ще бъде ново начало и за мен. Надявам се, че някъде там ще срещна човека, на когото ще дам цялото си сърце.

Мечтая да постигна цели, които съм си поставила, и те ще докажат, че не съм момиче от държавата на Златките. Най-малкото, защото за мен любовта е най-важното в живота. А ти си човекът, който ме убеди, че тя съществува."

Компания на Златка по време на вечерята правеше Кристина Патрашкова, която се доказа като нейна най-близка приятелка в Къщата. Зрителите видяха еволюцията в техните отношения, а самата Златка сподели, че Криси е страхотен човек и се е държала майчински.

Журналистката, която преди време написа, че живеем в държавата на Златките, сега признава, че през последните седмици коренно е променила мнението си за "Мис Плеймейт 2009" - и дори й оказа помощ при съчиняването на прощалното писмо до Багата.

Това е моят край и нека всички хора разберат каква е истинската история и по какъв начин аз слагам край, заяви Златка в живото предаване снощи, преди да прочете, хлипайки, текста.

Последва признанието й, че не иска никой да я подкрепя, няма желание да агитира и няма амбиция да спечели "ВИП брадър". В студиото на Ники Кънчев я защитаваха Мартин Карбовски и майка й, която припомни, че нейната дъщеря е била тази, която е приключила връзката си с Багата.