Новата колекция на Deichmann предлага разнообразие от пастелни цветове, капси, блясък, масивни токове и кецове със скрит ток.

Неонът е хит при обувките за сезон пролет-лято 2013 според Deichmann. Неоновите цветове са истинска цветна терапия. Дизайнерите са свидетели, че на всеки 20 години неонът намира ново приложение в модата. Тази година той е запазен за любимите аксесоари – чанти и обувки. 



Обувки "Срещу слънцето" на висок ток в неонови цветове от колекцията пролет-лято 2013 на Deichmann, 59,90 лв.

При тенденцията "Капси, блясък и глеймър" металическият тренд изисква много капси върху обувките, чантите и аксесоарите. Важното е да блести и да искри, така че и декоративните камъчета са добре дошли на основата на черното.


Обувки "Рокзвезда" на висок ток в черно с капси във формата на звезди от колекцията пролет-лято 2013 на Deichmann, 59,90 лв.

Моделите "Отворени и затворени обувки на ток" са обувките на ток с открити пръсти, които носят първия полъх на лятото и продължават да бъдат една от предпочитаните алтернативи пред сандалите и чехлите. 


Обувки "Най-желаните" с висок ток и отворена пета в леопардово, червено, златно и черно от колекцията пролет-лято 2013 на Deichmann, 49,90 лв. 

Тенденциите, които се обединяват от лекотата при движение с обувките на Deichmann, са: "Новите равни обувки", "Спортни модели" и "Лято". Те предлагат цветни и стилни равни обувки: кецове, балерински пантофки, мокасините и равни сандали с много каишки.


Мокасини "Свеж полъх" в пясъчно бежов цвят от колекцията пролет-лято 2013 на Deichmann, 29,90 лв.

За дамите, които искат обувки с послание,  Deichmann създаде моделите "Масивните токове" с екстравагантни квадратни токове и интересна горна част на обувката.


Обувки "Промъквайки се" с масивен ток и змийски принт от колекцията пролет-лято 2013 на Deichmann, 49,90 лв.

Предложенията от "Корк и лико" са изключително женствени и нежни, което се подчертава от подбора на цветовете и естествените материи. Преобладават пастелните тонове и сорбе цветовете. 


Обувки "Изкушение в пастелно" в цвят "пепел от рози" с коркови платформи от колекцията пролет-лято 2013 на Deichmann, 49,90 лв.

"Клиновидният ток" е на почит и този сезон при летните боти с връзки, елегантните ярки или пастелни обувки и кецовете със скрит ток. 


Обувки "Шарено" с клиновиден ток в червено от колекцията пролет-лято 2013 на Deichmann, 49,90 лв.

За да разгледаш цялата колекция на Deichmann, влез на deichmann.com.