В реалността на порното жените винаги са обути във високи токчета, къщите имат басейни,а краставиците никога не се използват по предназначение

Ако реалността наподобяваше порно филм, жените винаги щяха да бъдат гладко епилирани с изкуствени мигли и други изкуствени неща, а мъжете до един щяха да имат атлетични фигури, като изключим Рон Джеръми, разбира се...Също така всяка една среща между пораснали индивиди щеше да свършва с... кулминация.

За щастие светът не наподобява порно филм. А ето ги и най-отчетливите разлики:

1. Водопроводчикът, куриерът, разносвачът на пица, тези момчета никога не идват 30 секунди след като сте ги повикали. Може и да ви се иска в живота да става така, но не става и това е полжението.

2. Когато темата на разговор е световната икономика или фондовия пазар, някой разлива кафе по цялата риза на някого от участниците. На свой ред той незабавно трябва да свали  ризатата, така че петното да не изсъхне. И да стоенето гол до кръста на необичайно място винаги променя темата разговор.

3. Винаги, когато жена се наслаждава на личното си време и готви само за себе си, някакъв мъж идва от нищото и стои пред вратата с неподходящи очаквания.

4. Немският език е най-секси езика на земята. Пък и е доста популярен, когото и да попитате, ще ви каже какво означава Sehr gut.

Gradinaryat
Ако жената в порното няма ВиК проблем, тя задължително има градинар

Виж още: Изследване показва кои са трите вида любители на порното

5. Всички порно актриси имат ужасно дълги нокти, лакирани в безумни цветове. Ето тук порно реалността докосва битовата действителност, но това не значи, че жената, която пътува редом до вас в метрото заработва заплатата си с пъшкане и имитиране на оргазми. Може маникюристката й да прекалява с филмите за големи.

6. Ако има трима души в стая, техните интереси никога не са конфликтни. Те са винаги дупе и гащи. Макар че последните бързо падат, понеже отношенията са на близост и доверие.

7. Жените винаги имат градинар и винаги са в особени отношения с него. Това не се е променило от времето на "Любовникът на лейди Чатърли".

Vodoprovodchikat
Познахте ли го? Това е водопроводчикът

Виж още: Колко печелят актьорите в порното

8. У дома жените неизменно носят обувки на смъртоносни токове и платформи, просто защото това са най-удобните домашни обувки.

9. Те никога нямат проблеми с тайминга. Ако има повече от един участник в дадено събитие, те винаги идват по едно и също време. Защото това е начинът, по-който отговорните пораснали възрастни го направят. Те идват заедно и единствено заедно.

10. Най-важното нещо, при покупката на къща е дали тя разполага с басейн в задния двор. Не е за плуване, очевидно. Той просто изглежда добре.

11. Те никога не носят обикновено бельо. На този свят бельото винаги е "Виктория сикрет"...

Източник: onedio.co