Гуен Стефани и Гавин Росдейл са поредната холивудска двойка пред раздяла

След Хайди Клум и Сийл, следващата определяна като стабилна двойка, чиито брак е на път да се разпадне, е Гуен Стефани и Гавин Росдейл. 

Според американски таблоид виновни за края на връзката им са тъмните тайни и изневери на Гавин. "Двамата се опитаха да ходят на терапия за двойки, но разводът им е неизбежен. Гавин не беше честен с Гуен за миналото си, а на нея й се наложи да преглътне доста неща в името на брака им. 

Две години след началото на връзката им се разбра, че той има извънбрачна дъщеря, а през 2009-та травеститът Мерилин разкри, че е бил с Гавин преди той да се събере с Гуен. Почти веднага след това Къртни Лав разтръби, че е имала афера с него, докато той е бил с Гуен", разкрил близък на двойката, пише hotnews.bg

"Сега Гуен се страхува от това какви други тайни крие съпругът й и й е все по-трудно да живее с човек, когото понякога сякаш не познава. Освен това известността на Гуен също предизвиква проблеми между нея и Гавин. Когато се събраха тя още не беше започнала соловата си кариера и той беше по-голямата звезда, но впоследствие нещата се обърнаха. Гуен обаче е силен човек и няма да търпи подобно неизяснено положение още дълго", добавил източникът.